Inspiratie voor beterschap

Iedereen die ziek is of een operatie ondergaat, verdient een beetje extra aandacht in de vorm van een opbeurende tekst of een verassende opkikker! Maar hoe breng je jouw beterschapswens op een juiste manier onder woorden? Wij inspireren je graag met teksten en beterschapsgedichtjes, want een lieve groet doet altijd goed.

kant & klare tekstwensen

Hulp nodig bij het schrijven van jouw tekstwens?

Schrijftips

Wie schrijft blijft ;) Laat je inspireren door onze algemene schrijftips en zorg dat jouw kaart een bijzondere indruk achterlaat.

Bekijk de schrijftips 

Bekijk alle beterschap kaarten

Meloen
Beterschapskaart #2
Beterschapskaart #3
Beterschapskaart #4
Beterschapskaart #5
inspiratie button bekijk alle kaarten

Inspiratie voor een lieve beterschap groet

Een lieve beterschapstekst schrijven is gemakkelijker met een beetje inspiratie. En die vind je hier! Een attente beterschapswens bezorgt de zieke in ieder geval een glimlach op zijn of haar gezicht. Op deze beterschap inspiratie pagina vind je volop inspiratie voor een beterschapstekst, als opkikkertje of om de zieke op te beuren. Wij helpen je graag om een mooie beterschapstekst te schrijven. Op onze inspiratiepagina word je hoe dan ook geĆÆnspireerd. Met meer dan 250 verschillende beterschapskaarten is er zeker weten een passende kaart bij. Is er iemand al lange tijd ziek, kan iemand wel een opkikkertekst gebruiken of is iemand net geopereerd? Voor elke beterschapsgroet hebben we een passende kaart. En bij elke beterschapskaart hoort een passende tekst beterschap. Op onze kant en klare teksten pagina vind je een heleboel originele beterschapsteksten en beterschapsgedichten die je kunt gebruiken voor je persoonlijke boodschap.

Schrijf gemakkelijk jouw beterschapstekst met onze schrijftips

Wil je graag een originele beterschapstekst schrijven maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Onze schrijftips helpen je een opvrolijkende tekst te schrijven voor de zieke. In 5 stappen heb je een originele en doeltreffende opbeurende tekst geschreven. Van harte beterschapsteksten schrijven wordt zo een stuk makkelijker! Stuur een attente beterschapskaart met een humor beterschapstekst om de zieke aan het lachen te maken. Een kaartje om te laten weten dat de zieke niet wordt vergeten. Kies 1 van onze beterschapskaarten uit, schrijf een opvrolijkende tekst en verras de zieke. Van lieve woorden tot een humor tekst beterschap.

Volop inspiratie voor een lieve beterschapswens

Onze Pinterest Beterschap pagina staat vol met inspiratie die wij voor je hebben verzameld met de liefste beterschapspins. Tijdens je ontdekkingsreis door alle beterschapspins vind je allerlei inspiratie en ideeƫn, om iemand een hart onder de riem te steken. Hier vind je mooie beterschapsquotes, teksten en gedichten. Laat je voor jouw tekst inspireren op je gekozen beterschapskaart. Mooie beelden, spreuken en andere oppeppers zijn allemaal bijeen gezet in ons Beterschapsbord. Ook vind je hier knutselideeƫn om de zieke op te vrolijken net zoals leuke foto ideeƫn. Stuur de zieke een lieve kaart met een originele persoonlijke tekst. Snel geschreven met de inspiratie van onze inspiratiepagina en ons Pinterest bord.