Voorwaarden Tomorrowland

1. Aanbieder van de speciale collectie festival postkaarten en de fotokaarten is Hallmark Cards België gevestigd op Ruiterijschool 5, 2930 Brasschaat, België.

2.
Je kan een gratis wenskaart versturen via nl.hallmark.be met gebruik van de code SMILE. Deze actie is geldig tot en met zondag 20 augustus 2017 en is enkel geldig op kaarten met verzending binnen België.

3. De code SMILE heeft een maximum waarde van €3,69 goed voor gelijk welke standaard formaat kaart + nationale verzending.

4. Hallmark Cards België behoudt zich het recht om diegene die de code gebruiken éénmaal een commerciële mail te sturen.

5. Deze actievoorwaarden kunnen te allen tijde door Hallmark Cards België worden aangepast. Wij adviseren daarom de algemene voorwaarden regelmatig te bekijken. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

6. De deelnemer erkent dat deelname aan onderhavige actie voor eigen risico is. Hallmark Cards België wijst elke aansprakelijkheid af en zal derhalve niet aansprakelijk kunnen gesteld worden indien, in geval van overmacht en/of in geval zich een gebeurtenis voordoet buiten de wil om van Hallmark Cards België bepaalde modaliteiten van deze actie, dan wel de actie zou moeten worden onderbroken, uitgesteld, stopgezet dan wel geannuleerd worden. Hallmark Cards België kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor elke schade van enigerlei aard ook, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met deze actie.

Terug