De mooiste liefdespost verstuur je met Hallmark

BRASSCHAAT, 9 februari 2016

Hoe minder lang geliefden samen zijn, hoe groter de kans dat ze elkaar op 14 februari verrassen, zo blijkt uit onderzoek onder 15.000 respondenten van Hallmark Cards naar de beleving rondom Valentijnsdag. Heimelijk hoopt ondertussen ook de langdurige partner op een teken van liefde.

Valentijnsdag wordt door tachtig procent van de mensen een speciale of belangrijke dag genoemd. Een kleine 90 procent zou het leuk vinden om verrast te worden en zo’n zestig procent onderneemt daar zelf dan ook actie op. Meestal richting partners, hoewel vrienden en familie deze dag ook steeds vaker op een valentijnsverrassing kunnen rekenen.

Het zijn de woorden die ertoe doen
Cupido stuurt zijn liefdespijlen traditiegetrouw per post. Een valentijnskaart is dé manier waarop je een verborgen, een prille of een oude, vertrouwde liefde verrast met lieve  woorden, recht uit het hart. Want daar gaat het uiteindelijk om: je diepste gevoelens uiten om de ander te laten weten wat hij of zij voor jou betekent.

Hallmark lanceert inspirerend liefdesportaal met valentijn tips
Hallmark Cards pakt dit jaar flink uit om de Cupido’s onder ons te inspireren. En dat gaat verder dan een mooie collectie kaarten of een selectie van romantische cadeaus. Want wat echt telt in de liefde, is wat je iemand te zeggen hebt. We weten allemaal: dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Daarom lanceren we Hallmarks liefdesportaal, een inspiratiepagina voor valentijn.

Je vindt er schrijftips om in de juiste stemming te komen, kant-en-klare tekstvoorbeelden of en gedichten ter inspiratie. Kom je er ondanks dat, zelf niet helemaal uit? Dan is de Hallmark SchrijfCoach beschikbaar. Aan de hand van een kort invulformulier, ontvang je binnen een dag een persoonlijk geschreven tekst terug. Klaar om te gebruiken voor jouw perfecte valentijnskaart. Als dat de kans op succes niet verhoogt? Happy Valentine!