Hallmark Cards draagt alle moeders een warm hart toe!
Opbrengst moederdagcampagne voor Stichting tegen Kanker.

BRASSCHAAT, 25 april 2014

Elk jaar krijgen meer dan 60 000 Belgen de woorden ‘U hebt kanker’ te horen en dat raakt iedereen. We kennen allemaal wel iemand die op dit moment een positief steuntje in de rug kan gebruiken. Hallmark Cards wil een bijdrage leveren aan het bevorderen van de emotionele communicatie tussen mensen en het tonen van gevoelens. Als partner van Stichting tegen Kanker gaan wij langdurig de strijd aan tegen deze ziekte.

Stichting tegen Kanker geeft onderzoekers een duwtje in de rug, is begaan met ieders gezondheid, pleit voor een beter beleid inzake volksgezondheid, moedigt iedereen aan mee te strijden tegen de ziekte en begeleidt de patiënten en hun familie. Hoe geef je de juiste aandacht? Bellen, sms’en, langs gaan of een kaartje sturen? Vele naasten van een patiënt hebben hier mee te maken. Stichting tegen Kanker en Hallmark Cards willen er zijn voor mensen die leven met kanker én voor mensen die met hen samenleven, om samen door moeilijke tijden heen te komen.

De start van de moederdagcampagne is het eerste initiatief van de hernieuwde samenwerking tussen Stichting tegen Kanker en Hallmark Cards. Alle moeders zijn bijzonder en Moederdag is het moment waarop we moeders laten weten hoeveel we om ze geven. We zetten niet alleen alle moeders van België in het zonnetje, maar vragen ook aandacht om stil te staan bij moeders met kanker.

Voor elke moederdagkaart die je tot en met 11 mei verstuurt bij Hallmark.be of met de Hallmark-app, dragen wij een bedrag per kaart af ten behoeve van het goede doel. Want iedere moeder verdient een morgen!