1. Home
  2. Magazine
  3. Moederdag cadeautips

De leukste cadeautips voor Moederdag

We geven je graag cadeautips die passen bij Moederdag in tijden van corona. Vorig jaar hadden we een Moederdag die anders dan anders was, maar ook dit jaar zal het helaas weer een andere Moederdag zijn dan je gewend bent dankzij de coronacrisis. Toch zijn er veel mogelijkheden om je moeder op afstand in het zonnetje te zetten. Laat je inspireren door deze Moederdag ideeën.

  • Moederdagontbijt laten bezorgen

Laat een ontbijtje als cadeau bezorgen bij jouw allerliefste moeder. Een ontbijt voor Moederdag kan je laten bezorgen door een lokale partij, zoals een horecazaak of bakker in jouw buurt, of via een landelijke organisatie zoals thuisuiteten.nl. Van een goed verzorgd ontbijt wordt iedere moeder blij, helemaal wanneer je de mogelijkheid hebt om nog een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Tip: Bestel ook zo’n lekker ontbijtje voor jezelf en eet het samen met je moeder tijdens een videogesprek.

  • Moederdag gedicht in een kaart

Een gedichtje maken voor Moederdag is heus zo moeilijk niet. Klim in je pen en maak een mindmap met woorden die je associeert met jouw moeder. Kijk of je hiermee kunt puzzelen om zo een gedichtje te maken. Ben je echt geen dichter? Online zijn kant-en-klare gedichtjes te vinden waarbij je een aantal kenmerken aanpast om het persoonlijk te maken. Het gaat om de moeite die je erin stopt en dat je aan haar denkt, dus het hoeft zeker geen poëtisch hoogstandje te zijn!

Tip: Bekijk de mooiste Moederdag teksten bij Hallmark om in je Moederdag kaart te schrijven.

  • Origineel Moederdag cadeau per post

Kies een origineel cadeau uit en laat het bezorgen met een door jou geschreven kaart. Bedenk waar je haar blij mee maakt. Een kookboek, luxe beautyproducten, een mooi sieraad of een goede fles wijn? Check of je het op zondag bij haar kunt laten bezorgen, zodat je haar echt óp Moederdag zelf verrast.

Tip: Hallmark heeft heel veel mooie Moederdag cadeaus die altijd inclusief wenskaart verzonden worden.

  • Maak een video voor Moederdag

Soms is het lastig om een bijzondere boodschap uit te spreken wanneer je moeder voor je staat. Zeg wat je voelt in een video en stuur hem op Moederdag naar je moeder via een Whatsapp berichtje. Zo heb je de tijd om eerst even op papier te zetten wat je haar precies wilt zeggen en spreek je het daarna in voor de camera. Vraag een huisgenoot of hij of zij het opneemt en trek een leuke outfit aan om er iets feestelijks van te maken. Dit gaat ze zo aandoenlijk vinden, tranen gegarandeerd!

Tip: Zorg ervoor dat je geen tegenlicht hebt en neem de video op voor een gezellige achtergrond, bijvoorbeeld een gekleurde wand of met een leuke plant op de achtergrond.

Moederdag cadeautips

Jouw moeder ook verrassen?