1. Home
  2. Magazine
  3. Kerstcadeaus inspiratie

Kerstcadeau ideeën: inspiratie voor de leukste kerstcadeaus!

Kerstcadeau inspiratie is vaak meer dan welkom rond de feestdagen, want het vinden van het perfecte kerstcadeau is soms best een uitdaging. We helpen je graag op weg en delen de leukste tips voor originele kerstcadeaus waarmee je iemand écht verrast.

Overheerlijkste kerstcadeaus

Chocolade, feestelijke dranken of lekkere thee doen het goed onder de boom. Speciale kerst chocolade van luxe chocolatiers is typisch een kerstcadeau waarmee je iemand verrast en compleet in de watten legt. Want zeg nu zelf; zo’n mooie doos vol pralines of andere lekkere chocolade koop je niet zo snel voor jezelf. Hetzelfde geldt voor feestelijke dranken; een kerstcadeau waarmee de ontvanger de kerstdagen kan vieren en delen. Je kunt denken aan wijn, champagne of speciaalbiertjes, maar wij hebben ook een brede selectie alcoholvrije dranken die je als cadeau voor kerst kunt geven. Zo is er thee met een speciale boodschap, heerlijke DIY drankjes van Pineut die je zelf kunt maken en meer sprankelende dranken zonder kans op een kater.

Vrolijke kerstcadeaus

Soms is het leuk om een super vrolijk kerstcadeau te sturen. Wat denk je van gekke kerstsokken, een vrolijke wintermuts in kerstsfeer of een grote kerstballon die bij het openen van de doos zo de kamer in zweeft? Maak de feestdagen fun met dit soort cadeaus en deel jouw vrolijke kerst vibes met een ander. Zo’n vrolijk kerstcadeau is ook leuk als opkikker wanneer iemand een minder leuke tijd achter de rug heeft. Laat weten dat je aan iemand denkt en schrijf jouw persoonlijke boodschap op de kaart die we voor je meesturen met het kerstcadeau.

Kerst cadeautips

Beauty & lifestyle kerstcadeaus

De hectiek van de feestdagen vraagt om wat extra me-time. Daarom is een beauty kerstcadeau het ultieme kerstgeschenk om iemand mee te verrassen. Geef verwenpakketten waarmee je een eigen mini-spa creëert of verras met lifestyle items zoals geurstokjes of geurkaarsen om het huis in winterse geuren te hullen voor dat echte kerstgevoel. Verstuur een kaartje met kerstcadeau van fijne merken zoals Rituals, Janzen of Me&Mats.

Wat is echt belangrijk?

Natuurlijk heel leuk, die cadeaus, maar het allerbelangrijkst met de kerstdagen is dat je aan een ander denkt en dat laat weten. Ook al is het iemand die je niet vaak ziet of spreekt, met een lief kaartje door de bus geef je je boodschap extra kracht. Het is een kleine moeite, maar het maakt vaak meer indruk dan je denkt. Vergeet dus ook de mensen niet die rond de feestdagen misschien best eenzaam zijn en verras hen eens met een kaartje of een lief berichtje.

Persoonlijke kerstkaart meesturen

Wanneer je een cadeau stuurt, is het extra leuk dat je de wenskaart erbij krijgt. En je kunt kiezen uit alle kaarten, dus maak het zo origineel mogelijk. Maak bijvoorbeeld een unieke fotokerstkaart met daarop de bijzondere momenten van het afgelopen jaar of versier een fotokaart met grappige decoraties, waardoor je hem extra vrolijk maakt. Tip: kinderen vinden het ook heel leuk om te helpen met de decoraties toevoegen aan je kaart!

Kerstverrassing per post

Niet iedereen heeft dagelijks de pakketbezorger aan de deur en vaak betekent het een feestje wanneer hij aanbelt. Een cadeautje per post is een echte verrassing omdat het onverwachts komt. Ook voor kinderen is het spannend en leuk wanneer er een pakketje bezorgd wordt. Wanneer je via Hallmark een cadeautje stuurt, wordt het cadeau altijd feestelijk verpakt, zodat het ook echt een cadeautje is wanneer de ontvanger de doos opent. Groot of klein: het maakt niet uit hoe je verrast, want het plezier en de spanning van het openmaken en het lezen van de kaart zorgt al voor een spektakel!

Combineer momenten

Ook leuk: combineer verzendmomenten. Is iemand jarig in december? Verras dan met een cadeautje en een kerstkaart met daarin een verjaardagswens. Heeft iemand net de sleutel gekregen van een nieuw huis? Stuur dan een leuke plant of een boeket en kies er een kaart voor een nieuwe woning bij, waarin je een kerstwens en gelukswens combineert. De ontvanger vindt het superleuk wanneer je niet alleen stilstaat bij de feestdagen, maar ook aan zijn of haar persoonlijke situatie denkt.

🎄Welk kerstcadeau geef jij?

Weet jij al wat je aan wie geeft deze kerst? Wordt het een grootse verrassing of iets kleins door de brievenbus? We hopen dat we je goede ideeën hebben gegeven in dit artikel. Het is allemaal even leuk om te geven, want de ontvanger is altijd blij met een kerstcadeau per post en jouw persoonlijke kaart. Het gaat uiteindelijk om het idee en het feit dat je aan een ander denkt met de feestdagen. Weet jij al wie je verrast? Bekijk al onze kerstcadeaus, kies je persoonlijke kaart en plan jouw verzendmoment in. Alvast fijne feestdagen!

Kerst cadeautips

Wie verras jij?