Zakelijke promotie

Heeft een werknemer, collega of goede zakenrelatie promotie gemaakt? Dat verdient een gepersonaliseerde zakelijke promotiekaart! Bij Hallmark.

Filter op categorie
 
Zakelijke promotie - hoera-promotie
2,50
no meta
Zakelijke promotie - Bloemen-voor-een-promotie
2,25
no meta
Zakelijke promotie - gefeliciteerd-het-is-je-gelukt
2,25
no meta
Zakelijke promotie - Handdruk
2,25
no meta
Zakelijke promotie - C68D63A2-68B5-47ED-9E93-4CABEBB356DD
2,25
no meta
Zakelijke promotie - Op-weg-naar-de-top-werk
2,25
no meta
Zakelijke promotie - Promotie-verdient-een-toost
2,25
no meta


be kun je zakelijke promotiekaarten zelf maken. Kies je favoriete kaart en personaliseer ze met tekst en decoraties. Vervolgens kun je je zakelijke promotiekaart adresseren en een verzenddatum selecteren. Wij versturen jouw kaart rechtstreeks naar je ontvanger(s) of als een setje naar je thuis- of bedrijfsadres. Als je je promotiekaart vandaag voor 21.00 uur maakt, dan ligt ze morgen al in de brievenbus van de gepromoveerde! Handig toch?

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Hallmark voor staat.

Zakelijke promotiekaarten online maken en sturen is gemakkelijk én snel! Je promotiekaart is een attent gebaar dat met de grootste glimlach ontvangen wordt. De zakelijke promotiekaarten zijn van de allerbeste Hallmark-kwaliteit en worden in bijpassende enveloppen verstuurd. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Om zorgeloos wenskaarten online te maken en te versturen, ben je bij Hallmark aan het juiste adres. Ben je liever op alle gelegenheden voorzien? Dan kun je bij Hallmark ook een Business Box bestellen!

Graag een voorraadje op kantoor? Of bij voorkeur handgeschreven kaarten?

Jouw online gemaakte promotiekaart kun je ook als een setje naar je thuis- of bedrijfsadres sturen. Dan ontvang je je zakelijke promotiekaarten met bijpassende enveloppen. Ideaal wanneer je graag een voorraadje op kantoor hebt of wanneer je je kaarten graag met de hand schrijft. Alles is mogelijk! Wist je trouwens dat Hallmark jouw wenskaarten bijna overal ter wereld bezorgd? Je internationale zakelijke relaties stijlvol onderhouden was met Hallmark nog nooit zo gemakkelijk! Op zoek naar andere zakelijke kaarten? Bekijk dan zeker eens de wenskaarten in de collecties: felicitatiekaarten , jubileumkaarten , bedankkaarten of blanco kaarten .