1. Home
  2. Zakelijk
  3. Opening zaak

Zakelijk opening zaak

Een nieuwe zaak geopend? Je kunt zakelijke, gepersonaliseerde kaarten maken én versturen bij Hallmark.be.

Filter op categorie
 

Maak je keuze uit de uitgebreide collectie en personaliseer je kaarten online met tekst, en decoraties. Adresseer vervolgens je wenskaarten en wij versturen ze in bijpassende enveloppen per post. Vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd! Eventueel kun je ook een latere verzenddatum selecteren, wij gaan op de door jou gekozen datum naar de post. Zakelijke kaarten online maken en per post sturen was nog nooit zo eenvoudig!

Zakelijke relaties stijlvol onderhouden? Bij Hallmark ben je aan het juiste adres!

De opening van een nieuwe zaak is heel erg spannend. Met een zakelijke kaart kun je de startende ondernemer succes wensen bij de start van zijn of haar eigen bedrijf. Alle zakelijke opening kaarten zijn van de allerbeste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Hallmark garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid, al meer dan 100 jaar.

Een voorraadje nodig? Liever handgeschreven kaarten?

De opening van een nieuwe zaak, dat verdient een kaart! Zakelijke opening kaarten voor een nieuwe zaak kun je ook online maken en naar je thuis- of bedrijfsadres laten sturen. Dan ontvang je je zakelijke kaarten met bijhorende enveloppen. Zo heb je altijd een attente kaart bij de hand en/of kun je jouw kaarten zelf met de hand schrijven. Ontdek snel de mooiste kaarten! Op zoek naar andere zakelijke wenskaarten? Bekijk dan eens de kaarten in de collecties: felicitatiekaarten , bedankkaarten , blanco kaarten , verhuizing kaarten of zakelijke uitnodigingen . Ben je liever op alle gelegenheden voorzien? Dan kun je bij Hallmark ook een Business Box bestellen!