Zakelijke kerstkaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Maak je eigen kerstkaarten online en verstuur ze naar je personeel en zakelijke contacten. Bij Hallmark kun je genieten van de uitgebreidste collectie zakelijke kerstkaarten én van een hoeveelheidskorting. Kies je favoriete kerstkaart, personaliseer je kaart met kerstwensen en decoraties en adresseer ze. Wij versturen jouw zakelijke kerstkaarten in bijpassende enveloppen naar je ontvanger(s). Voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd!

Vermijd kerststress dit jaar en zet je kaarten alvast klaar.

Zakelijke kerstkaarten online maken en versturen is snel en gemakkelijk. Je kunt heel eenvoudig meerdere adressen selecteren in je Hallmark-adresboek of een adresbestand uploaden. Bovendien kun je een latere verzenddatum selecteren; Hallmark gaat op de door jou gekozen datum naar de post. Dus vermijd kerststress en zet je zakelijke kerstkaarten reeds klaar voor verzending! Handig toch?

Liever je zakelijke wenskaarten afgeven? Of met de hand schrijven?

De zakelijke kerstkaarten zijn van de allerbeste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Het is niet voor niks dat Hallmark al meer dan 100 jaar garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als je liever je kerstwensen met de hand schrijft of je kaarten zelf afgeeft, dan kun je een setje van jouw kerstkaarten naar je thuis- of bedrijfsadres laten sturen. Je ontvangt dan jouw kerstkaarten met bijpassende enveloppen en indien gewenst postzegels. Dat is nog eens zaken doen! Ben je op zoek naar andere zakelijke wenskaarten? Bekijk ook eens de wenskaarten in de collecties: Zakelijke verjaardagskaarten, felicitatiekaarten, beterschapskaarten, jubileumkaarten, promotiekaarten, afscheidskaarten, deelnemingskaarten, kaarten voor een opening, bedankkaarten, verhuiskaarten, blanco kaarten of zakelijke uitnodigingen.