Zakelijke deelnemingskaarten

Het verlies van een dierbare is onbeschrijfelijk triest.

Filter op categorie
 
Zakelijke deelnemingskaart - 7E64003E-526D-4CDC-9F81-A2CF6A8BE2C2
2,25
no meta
Zakelijke deelnemingskaart - oranje-vlieger
2,25
no meta
Zakelijke deelnemingskaart - het-gemis-zal-groot-zijn
2,25
no meta
Zakelijke deelnemingskaart - voor-altijd-een-speciale-plaats-in-ons-hart
2,25
no meta
Zakelijke deelnemingskaart - 65FB5E92-6566-4C9B-B647-A907F5BEF1CA
2,25
no meta
Zakelijke deelnemingskaart - met-blijk-van-medeleven
2,25
no meta
Zakelijke deelnemingskaart - sterkte-toegewenst-in-deze-droevige-tijd
2,50
no meta


Wanneer een collega, werknemer of zakelijke relatie komt te overlijden schieten woorden tekort. Met een mooie deelnemingskaart kun je iemand op gepaste wijze condoleren. Hallmark besteedt de uiterste zorg aan deze kaarten en voorziet ze van mooie, betekenisvolle teksten. Als je een passende kaart gevonden hebt, kun je zelf nog een persoonlijke tekst toevoegen.

Een persoonlijke kaart: een attent gebaar in moeilijke tijden.

Hallmark heeft een brede collectie zakelijke deelnemingskaarten waaruit je vast de gepaste kaart vindt om de nabestaande te condoleren. Wij versturen je deelnemingskaart per post naar je ontvanger(s). Als je ze vandaag voor 21.00 uur bestelt, dan worden ze morgen al bezorgd. De zakelijke deelnemingskaarten zijn van de beste kwaliteit en worden verstuurd in sobere, linnen-look enveloppen.

Graag deelnemingskaarten op kantoor?

Als je graag deelnemingskaarten op voorraad hebt of je deelneming liever met de hand schrijft, dan kun je ook jouw deelnemingskaarten als een setje naar je thuis- of bedrijfsadres laten sturen. Je ontvangt je rouwkaarten met bijpassende enveloppen. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving. Op zoek naar andere zakelijke kaarten? Bekijk dan eens de kaarten in de collecties: beterschapskaarten , bedankkaarten , blanco kaarten . Ben je liever op alle gelegenheden voorzien? Dan kun je bij Hallmark ook een Business Box bestellen.