Zakelijke beterschapskaarten

Je zakelijke relaties beterschap wensen? Dat is attent; met een gepersonaliseerde zakelijke beterschapskaart tover je een lach op het gezicht van de zieke! Bij Hallmark kun je jouw eigen zakelijke beterschapskaarten maken en per post laten versturen.

Filter op categorie
 
Zakelijke beterschapskaart - 004A88E6-141C-40F1-9029-3B6202A94F55
2,25
no meta
Zakelijke beterschapskaart - Beterschapswensen-met-bloemen
2,25
no meta
Zakelijke beterschapskaart - Zeven-groene-appels-beterschap
2,50
no meta
Zakelijke beterschapskaart - een-spoedig-herstel-gewenst
2,25
no meta
Zakelijke beterschapskaart - zonnebloem-geel-voor-zieke
2,50
no meta
Zakelijke beterschapskaart - perzik-en-appel-voor-zieke
2,50
no meta
Zakelijke beterschapskaart - groene-appel-voor-zieke
2,25
no meta
Zakelijke beterschapskaart - beste-zieke-van-harte-beterschap
2,50
no meta


Kies je favoriete kaart, personaliseer ze met tekst en decoraties en adresseer je kaart. Wij versturen je beterschapswensen per post. Als je ze vandaag voor 21.00 uur maakt, dan wordt jouw kaart morgen bezorgd. Geniet van de allerbeste kwaliteit én een hoeveelheidskorting!

De allerbeste Hallmark-kwaliteit en 100% betrouwbaar.

De zakelijke beterschapskaarten zijn van de beste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Jouw kaarten worden in bijpassende, linnen-look enveloppen verstuurd. De online betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is betrouwbaar. Stijlvol jouw zakelijke relaties beterschap wensen doe je bij Hallmark! Zakelijke wenskaarten zijn een kroon op je zakelijke relaties.

Stuur een setje van jouw eigen beterschapskaarten naar je kantoor!

Je kunt ook zakelijke beterschapskaarten online maken en naar je thuis- of bedrijfsadres laten sturen. Dan heb je altijd een passende beterschapskaart bij de hand! Je ontvangt dan jouw zakelijke beterschapskaarten met bijhorende enveloppen. Handig toch? Voor verschillende gelegenheden de perfecte kaart hebben kan ook met de Business Box . 75 zakelijke kaarten, voor elke gelegenheid! Zoek je andere zakelijke kaarten? Bekijk dan eens de wenskaarten in de collecties: felicitatiekaarten , pensioenkaarten , deelnemingskaarten , bedankkaarten , blanco kaarten of zakelijke uitnodigingen .