1. Home
  2. Zakelijk
  3. Pensioen / Afscheid

Zakelijke Pensioen / Afscheid

Iemand met pensioen? Dan wil je je trouwe werknemer of collega een gevoel van waardering meegeven bij het vertrek.

Filter op categorie
 

Bij Hallmark kun je unieke, zakelijke wenskaarten online maken. Kies je favoriete kaart en personaliseer ze met tekst en decoraties. Adresseer daarna je kaart en kies zelf een verzenddatum. Wij versturen jouw zakelijke pensioenkaart per post, naar je thuis- of bedrijfsadres of rechtstreeks naar je ontvanger(s). Handig toch?

Afscheid nemen in stijl.

De zakelijke pensioenkaarten zijn van de allerbeste Hallmark-kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Wij versturen ze stipt op de door jou gekozen datum in bijpassende, linnen-look enveloppen. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Zelfs in drukke tijden wordt het stijlvol onderhouden van je zakelijke relaties gemakkelijk met Hallmark! Een groots persoon op pensioen? Pak het dan groots aan en stuur een XL-kaart. Heel leuk en hartverwarmend om zo’n persoonlijke kaart te ontvangen!

Graag een voorraadje op kantoor? Liever handgeschreven kaarten?

Jouw zelfgemaakte zakelijke pensioenkaart kun je ook in een setje naar je thuis- of bedrijfsadres laten sturen. Dan ontvang je je pensioenkaarten met bijhorende enveloppen en indien gewenst postzegels. Ben je op zoek naar andere zakelijke kaarten? Bekijk dan eens de wenskaarten in de collecties: zakelijke verjaardagskaarten , felicitatiekaarten , jubileumkaarten , bedankkaarten , blanco kaarten . Ben je liever op alle gelegenheden voorzien? Dan kun je bij Hallmark ook een Business Box bestellen!