Zakelijk bedankt

Iemand bedanken voor een enorme zakelijke gunst? Je dankbaarheid tonen voor iemands continue inzet en hart voor de zaak? Dat kan op de origineelste manier met een gepersonaliseerde bedankkaart! Bij Hallmark kun je zakelijke bedankkaarten online maken en per post versturen.

Filter op categorie
 

Kies je favoriete kaart en personaliseer ze met tekst en decoraties. Vervolgens kun je jouw zakelijke kaarten adresseren en dan versturen wij je bedanking per post. Vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd bij je ontvanger(s)! Je kunt eventueel ook een latere verzenddatum selecteren, wij gaan op de door jou gekozen datum naar de post. Handig toch?

Altijd de beste kwaliteit.

Heb je graag een voorraadje bedankkaarten op kantoor of schrijf je liever je kaarten met de hand? Dan kun je je zakelijke bedankkaarten als een setje naar je thuis- of bedrijfsadres laten sturen. Je ontvangt dan je zakelijke kaarten met bijpassende enveloppen en indien gewenst postzegels. Alle zakelijke kaarten zijn van de allerbeste kwaliteit en worden verstuurd in bijpassende enveloppen. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Bij Hallmark kun je gerust zijn en zorgeloos zakelijke bedankkaarten online maken en versturen.

Iemand groots bedanken?

Als je iemand écht wil bedanken, dan kun je je bedankkaarten in XL-formaat sturen! Heel leuk om te ontvangen. Als je liever op alle gelegenheden voorzien bent, dan kun je bij Hallmark ook een Business Box bestellen. Hier zitten 75 kaarten in voor verschillende gelegenheden. Ben je op zoek naar andere kaarten? Bekijk dan zeker eens de wenskaarten in de collecties: felicitatiekaarten , jubileumkaarten , promotie kaarten , pensioenkaarten , opening kaarten , blanco kaarten of zakelijke uitnodigingen .