Verjaardag vrouw - Grappig

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Op zoek naar grappige verjaardagskaarten voor vrouwen? Maak nu online humorkaarten voor de jarige vrouw en laat deze per post versturen. Om wat voor soort humor kan een jarige vrouw écht lachen? Qua verjaardagskaarten zit het vaak in een frisse benadering, subtiele afbeelding of grappige tekst. Wij hebben een speciale collectie verjaardagskaarten voor vrouwen met humor. Je grappige verjaardagskaart voor 21.00 uur verstuurd = morgen al bezorgd.

Verstuur je grappige verjaardagskaart in vier stappen

Grappige verjaardagskaarten online maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies je meest favoriete verjaardagskaart, schrijf iets persoonlijks en adresseer. Wij regelen de rest voor jou. Dat betekent dat je nooit meer op zoek hoeft naar postzegels om je verjaardagskaarten zelf te posten. Weet je wanneer de ontvanger jarig is? Zet je kaartje vol humor dan alvast klaar en bepaal de verstuurdatum van deze kaart.

Ruime keuze grappige verjaardagskaarten

Tover een glimlach op het gezicht van je jarige vriendin, zus of collega en stuur een grappige verjaardagskaart. Je hebt o.a. keuze uit de populaire Boomerang kaarten, vele getekende humorkaarten en grappige fotokaarten met dieren in de hoofdrol. Op zoek naar een ander soort verjaardagskaart? Bekijk ook eens onze Sport & Hobby verjaardagskaarten en Marjolein Bastin verjaardagskaarten.