Verjaardag vrouw - Best verkocht

Op zoek naar verjaardagskaarten voor vrouwen? Hallmark heeft de populairste verjaardagskaart voor je vriendin, vrouw, zus of dochter die jarig is! Vind je het moeilijk te bepalen of de verjaardagskaart wel in de smaak valt bij de jarige vrouw? Wij helpen je graag.

Filter op categorie
verjaardagskaart vrouw - verjaardagkaart-de-meilandjes-chateau-meiland-meid-net-doen-of-je-gek-bent
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart vrouw - jarig-verjaardag-vrouw
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart vrouw - verjaardag-leeftijd-plus-hoera-ballonnen
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Populaire verjaardagskaarten voor vrouwen

In deze collectie vind je namelijk de best verkochte verjaardagskaarten voor vrouwen. verras haar met de leukste verjaardagskaart van Hallmark. Wil je deze keer echt uitpakken? Voeg dan ook een leuk cadeautje toe voor haar verjaardag. Verstuur met een kleine moeite een groot gebaar.

Verstuur je verjaardagskaart in vier stappen

Maak je verjaardagskaarten voor vrouwen online en laat deze direct per post versturen. Attent, snel en persoonlijk! Hoe werkt het verrassen van de jarige? Kies je verjaardagskaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer je verjaardagskaart en wij regelen de rest voor jou. Kies zelf een verstuurdatum en je verjaardagskaart wordt naar de jarige vrouw gestuurd, wanneer jij dat wilt.

Wat zijn de best verkochte verjaardagskaarten?

Hallmark heeft een grote collectie verjaardagskaarten speciaal voor vrouwen. Bezorg de jarige vrouw een glimlach op haar gezicht en maak online je keuze uit de best verkochte kaarten. Elke vrouw vindt het namelijk leuk een échte kaart op haar verjaardag te ontvangen. Verjaardagskaarten voor vrouwen kenmerken zich door het gebruik van vrouwelijke kleuren, afbeeldingen van leuke dieren, bloemen en mooie letters. Bekijk ook eens onze Grappige verjaardagskaarten en Hip & Trendy verjaardagskaarten voor vrouwen.