Verjaardag man - Hip & Trendy

Ken jij een hippe man die jarig is? Je vindt hier een selectie van hippe verjaardagskaarten van de beste kwaliteit.

Filter op categorie
verjaardagskaart man - verjaardag-geniet-hoera
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9

Klanten geven ons gemiddeld een 9

verjaardagskaart man - stippen-happy-birthday
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
verjaardagskaart man - geel-blauw-roze-paars-ballon-
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Het is heel attent om de moderne jarige man te feliciteren met een verjaardagskaart die écht bij hem past. De collectie met trendy verjaardagskaarten voor mannen is speciaal voor jou samengesteld. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar een passende verjaardagskaart. Je trendy verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd!

Personaliseer je trendy verjaardagskaart

Een trendy verjaardagskaart maak en verstuur je in vier gemakkelijke stappen. Hoe werkt het? Kies een trendy verjaardagskaart, schrijf & versier, adresseer en betaal&verstuur. Wij regelen de rest. Dat betekent dat je nooit meer op zoek hoeft naar postzegels of de brievenbus. Je hippe verjaardagskaarten extra persoonlijk maken? Schrijf je eigen teksten en plaats gratis bijpassende hippe decoraties op je kaart.

Iemand groots verrassen?

De trendy verjaardagskaarten zijn voorzien van hippe teksten, mannelijke beelden en moderne illustraties. Al deze verjaardagskaarten sluiten naadloos aan op de smaak van de moderne man. De jarige man groots verrassen? Verstuur een hippe (X)XL verjaardagskaart en tover een lach op het gezicht van de jarige man als hij de brievenbus leegt. Je kunt ook een setje kaarten bestellen wanneer je graag een tiental trendy verjaardagskaarten voor mannen op voorraad wilt hebben. Bekijk ook eens onze Grappige verjaardagskaarten voor mannen en Sport & Hobby verjaardagskaarten.