Verjaardag man - Grappig

Ken jij een jarige man met veel humor of iemand die een verjaardagskaart met humor wel kan waarderen? Maak nu heel gemakkelijk online humorkaarten voor de jarige man en laat deze per post versturen.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

verjaardagskaart man - shoebox-happy-birthday-from-both-of-us
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
verjaardagskaart man - verjaardag-man-humor-als-je-dit-ziet-op-de-ochtend-na-je-verjaardag
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
verjaardagskaart man - dikke-verjaardagskus-van-een-koe
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart man - funny-mail-hoeraaa-jij-is-jarig
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Weet jij niet zeker om welke humor een man kan lachen? Wij helpen je graag. De collectie grappige verjaardagskaarten voor mannen is speciaal geselecteerd voor de jarige man met humor. Je grappige verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd!

Verstuur je grappige verjaardagskaart in vier stappen

Grappige verjaardagskaarten maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies je favoriete verjaardagskaart met humor, schrijf iets grappigs en adresseer. Bepaal zelf de verstuurdatum van je grappige verjaardagskaarten en wij regelen de rest voor jou. Wist je dat je vanuit je luie stoel overal ter wereld een verjaardagskaart vol humor kunt sturen? Eenvoudig, leuk en snel. Online gemaakt, per post verstuurd!

Ruime keuze grappige verjaardagskaarten

Tover een glimlach op het gezicht van je jarige vriend, broer of collega en stuur een grappige verjaardagskaart. Je hebt o.a. keuze uit de populaire Muppets, kaarten met grappige woordspelingen, knappe dames en fotokaarten met dieren in de hoofdrol! Voor elke man met humor de juiste kaart. Op zoek naar een andere soort verjaardagskaart? Bekijk ook eens onze Traditionele verjaardagskaarten, Sport & Hobby verjaardagskaarten en Hip & Trendy verjaardagskaarten voor mannen.