Verjaardagskaarten leeftijden - Verjaardagskaart 60 jaar

Wil jij vader, moeder, opa, oma of vriend(in) feliciteren met de respectabele leeftijd van 60 jaar? Kies dan een van de prachtige verjaardagskaarten 60 jaar uit onze collectie en verras diegene op deze speciale dag. En vind je niet de kaart die je zoekt? Maak dan zelf een fotokaart en geef er volledig je eigen draai aan. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een verjaardagskaart die je op werkdagen voor 21.00 uur verstuurt ligt de volgende dag al op de mat.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

De leukste verjaardagskaarten 60 jaar

Hallmark maakt het jou zo gemakkelijk mogelijk om een leuke en persoonlijke felicitatie te versturen. Zo vind je bij ons een ruim aanbod met de leukste verjaardagkaarten om het feest compleet te maken. Wat dacht je van een retro verjaardagskaart 60 jaar? Of juist een hele grappige? Voor de iets hogere leeftijden is het leuk om te benadrukken dat de jarige toch echt een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Inspiratie nodig voor de tekst op de kaart? Kijk dan op onze speciale inspiratiepagina!

Een verjaardagskaart met cadeau

Wil je dit jaar iets extra’s geven, maar kun je zelf niet bij de verjaardag zijn? Stuur dan een kaart mét cadeau! Naast kaarten bieden we namelijk ook de leukste en lekkerste cadeaus. Wat dacht je van een heerlijke fles wijn, mooie bos bloemen of cadeau met foto. Zo geef je de dag een extra feestelijk tintje. Je voegt jouw favoriete cadeau eenvoudig toe aan je kaart en kunt hem versturen wanneer jij wilt. En hadden we al gezegd dat je bij een cadeau de kaart gratis krijgt? Win win!