Verjaardagskaarten leeftijden - Verjaardagskaart 40 jaar

Sommige leeftijden moet je vieren met een speciale kaart en 40 jaar is daar een van! En daar hoort natuurlijk een passende kaart bij. Zo’n mooie verjaardagskaart 40 jaar is een leuke manier om iemand even te feliciteren en een persoonlijke boodschap over te dragen. En vind je niet de kaart die je zoekt? Maak dan zelf een fotokaart en geef er volledig je eigen draai aan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

Vier feest met speciale leeftijdskaarten

Wanneer je de leeftijd van de jarige weet is er niets leuker dan een passend kaartje te sturen. Kies je favoriete verjaardagskaart 40 jaar en verras de jarige op zijn of haar verjaardag met een persoonlijk kaartje en dito boodschap. Hoe het werkt? Kies de kaart, schrijf een boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. En, voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd!

Verras en stuur een (X)XL verjaardagskaart

Grote mijlpalen moeten natuurlijk groots gevierd worden. Dus de jarige echt verrassen? Maak van jouw favoriete verjaardagskaart 40 jaar een XL of zelfs XXL wenskaart. Succes verzekerd! Bang om een bijzondere verjaardag te vergeten? Zet je kaart 40 jaar nu alvast klaar en wij versturen deze per post wanneer jij dat wilt. Betalen van de verjaardagkaarten is veilig en vertrouwd. Bestel hem dus direct online en verras die aanstaande 40-jarige met een leuke felicitatie.