Verjaardagskaarten leeftijden - 50 jaar

Heb je vrienden, familie of andere bekenden die de leeftijd van 50 bereiken? Het heugelijke moment dat Abraham of Sarah gezien wordt, gaat vaak gepaard met een grote pop.

Filter op categorie
Verjaardagskaart leeftijden - de-sarah-club
2,50
no meta
Kaarten per pagina:

Hier hoort natuurlijk ook een verjaardagskaart met Abraham of Sarah bij. De verjaardagskaarten 50 jaar kenmerken zich door de leeftijd 50 op de voorkant of een link met Abraham of Sarah. Je verjaardagskaart 50 jaar voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd!

Iemand 50 jaar? Stuur een passende kaart!

Hoe werkt het sturen van verjaardagskaarten 50 jaar? Op Hallmark.be kies je eenvoudig je favoriete verjaardagskaart voor de jarige die 50 wordt. Je voegt hierna een persoonlijke boodschap aan de kaart toe. Adresseer en wij regelen de rest voor jou. Heel gemakkelijk. Bovendien kun je bij Hallmark zelf de verstuurdatum van je verjaardagskaarten voor Abraham en Sarah kiezen. Wij bezorgen de kaarten op de dag dat de jarige 50 wordt!

Verjaardagskaarten 50 jaar met Abraham of Sarah

Wil je de 50e verjaardag écht groots vieren? Stuur een (X)XL verjaardagskaart met Sarah of Abraham en zorg voor een onvergetelijke verjaardag. Je verjaardagskaarten 50 jaar extra persoonlijk maken? Plaats gratis decoraties op de voor- en binnenkant van je kaarten. Online verjaardagskaarten 50 jaar maken en per post laten versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Bekijk ook eens onze verjaardagskaarten voor vrouwen en verjaardagskaarten voor mannen.