Verjaardagskaarten leeftijden - 16 - 29 jaar

Feestje in de brievenbus

Hoe werkt het?

1. Kies een verjaardagskaart.
2. Voeg daarna dit feestelijke boeket toe. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met een feestje op de deurmat!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Op zoek naar verjaardagskaarten 16 jaar of verjaardagskaarten 18 jaar. Hallmark heeft de leukste kaarten voor de jarige tussen de 16 - 29 jaar. Maak op Hallmark.be voor iedere leeftijd de juiste verjaardagskaarten. Attent, snel en gemakkelijk! Vooral bij bijzondere leeftijden horen bijpassende verjaardagskaarten voor 16 jaar of 18 jaar.

Verjaardagskaarten 16 jaar of 18 jaar?

Je verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Nooit meer op zoek naar verjaardagskaarten voor de juiste leeftijd? Wij helpen je met een collectie speciaal geselecteerde leeftijdskaarten voor iedere verjaardag. Niet te kinderachtig, vrolijk en passend bij de leeftijd van de jarige zoals de verjaardagskaarten 16 jaar of 18 jaar. Het online maken en versturen van echte kaarten was nog nooit zo leuk!

Verstuur je verjaardagskaart in vier stappen

Hoe werkt het? Kies de verjaardagskaart die bij de leeftijd van de jarige hoort, schrijf een verjaardagsboodschap, adresseer je kaart en kies zelf een verstuurdatum. Jij bepaalt zelf wanneer je kaarten per post verstuurd worden. Online verjaardagskaarten sturen voor een jarige tussen de 16 – 29 jaar was nog nooit zo gemakkelijk! Bekijk ook eens onze verjaardagskaarten voor 30 – 49 jaar, of verjaardagskaarten voor 50 jaar.