Verjaardagskaarten kids - Efteling

Feestje in de brievenbus

Hoe werkt het?

1. Kies een verjaardagskaart.
2. Voeg daarna dit feestelijke boeket toe. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
3. De ontvanger wordt verrast met een feestje op de deurmat!

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Op zoek naar een Sprookjesboom-verjaardagskaart voor meisjes? Verstuur Hallmark-verjaardagskaarten van de Efteling. Online gemaakt, per post verstuurd. kleine meisjes identificeren zich graag met de bekende Sprookjesboom-karakters uit het Sprookjesbos in de Efteling. Wij hebben een exclusieve collectie verjaardagskaarten met de meest populaire bewoners. Je Sprookjesboom-verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen al verstuurd!

Hoe werkt het sturen van een Hallmark-kaart?

Ken of heb je een klein meisje dat jarig is? Verras haar met een Sprookjesboom-kaart met haar favoriete karakter. Is dit Assepoester, Heks, Roodkapje of Langnek? In de exclusieve Sprookjesboom-kaartencollectie vind je altijd passende verjaardagskaarten voor de jarige met een leeftijd van 1 t.e.m. 8 jaar oud. Hoe werkt het? Kies je favoriete Sprookjesboom-verjaardagskaart, schrijf een boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor jou.

Kies zelf de verstuurdatum van je kaart

Nooit meer een verjaardag vergeten? Zet je Sprookjesboom-verjaardagskaarten alvast klaar en kies zelf een verstuurdatum. Je kaart wordt verstuurd wanneer jij dat wilt. Het resultaat? Een heel blij klein jarig meisje dat de kaart in de brievenbus vindt op de dag van haar verjaardag! Op zoek naar andere verjaardagskaarten? Bekijk onze Disney-verjaardagskaarten en Bumba-verjaardagskaarten voor meisjes.