Verjaardagskaarten kids - Sprookjesboom

Disney actie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

"Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin. "

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Op zoek naar een Sprookjesboom-verjaardagskaart voor meisjes? Verstuur Hallmark-verjaardagskaarten van de Efteling. Online gemaakt, per post verstuurd. kleine meisjes identificeren zich graag met de bekende Sprookjesboom-karakters uit het Sprookjesbos in de Efteling. Wij hebben een exclusieve collectie verjaardagskaarten met de meest populaire bewoners. Je Sprookjesboom-verjaardagskaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen al verstuurd!

Hoe werkt het sturen van een Hallmark-kaart?

Ken of heb je een klein meisje dat jarig is? Verras haar met een Sprookjesboom-kaart met haar favoriete karakter. Is dit Assepoester, Heks, Roodkapje of Langnek? In de exclusieve Sprookjesboom-kaartencollectie vind je altijd passende verjaardagskaarten voor de jarige met een leeftijd van 1 t/m 8 jaar oud. Hoe werkt het? Kies je favoriete Sprookjesboom-verjaardagskaart, schrijf een boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor jou.

Kies zelf de verstuurdatum van je kaart

Nooit meer een verjaardag vergeten? Zet je Sprookjesboom-verjaardagskaarten alvast klaar en kies zelf een verstuurdatum. Je kaart wordt verstuurd wanneer jij dat wilt. Het resultaat? Een heel blij klein jarig meisje dat de kaart in de brievenbus vindt op de dag van haar verjaardag! Op zoek naar andere verjaardagskaarten? Bekijk onze Disney-verjaardagskaarten, Mega Mindy-verjaardagskaarten en Bumba-verjaardagskaarten voor meisjes.