Verjaardagskaarten kids - Kabouter Plop

Op zoek naar Kabouter Plop -verjaardagskaarten voor meisjes? Hallmark heeft een exclusieve collectie met de beroemde kabouter uit de Studio 100 serie.

Filter op categorie

Al deze verjaardagskaarten vallen in de smaak bij jonge meisjes van 1 t/m 8 jaar! Bezorg de jarige een onvergetelijke verjaardag met Kabouter Plop op de voorkant van de kaart. Je Kabouter Plop-verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd.

Verstuur je kaart in vier gemakkelijke stappen

Hoe werkt het? Wij selecteerden de leukste Kabouter Plop-verjaardagskaarten al voor je. Je hoeft dus alleen nog maar jouw favoriet uit te kiezen. Schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer naar het jarige meisje en Hallmark gaat naar de brievenbus voor je. Wel zo gemakkelijk! Er is geen reden meer om geen verjaardagskaart te sturen, want je kunt je verjaardagskaarten altijd klaarzetten. Bepaal de verstuurdatum van je kaarten en wij versturen deze wanneer jij dat wilt.

Verras het jarige meisje met een échte kaart!

De meeste meisjes zijn dol op Kabouter Plop en zijn vrienden in de Melkherberg. Ken jij een jarig meisje dat dol is op spannende verhalen? Stuur haar dan een unieke Kabouter Plop-verjaardagskaart en bezorg de jarige een glimlach op haar verjaardag. Op zoek naar verjaardagskaarten van andere tv-helden? Bekijk ook eens onze Disney-verjaardagskaarten en K3-kaarten.