Verjaardagskaarten kids - Bumba

Op zoek naar Bumba-verjaardagskaarten voor meisjes? Je verjaardagskaart met de populaire clown van Studio 100 online gemaakt, per post verstuurd.

Filter op categorie

Vind jij het moeilijk de juiste verjaardagskaart te vinden voor een jarig meisje tussen de 1 en 8 jaar oud? Wij helpen je graag. Hallmark heeft speciaal voor jou een collectie samengesteld van de leukste Bumba-verjaardagskaarten. Je hoeft dus alleen nog maar jouw favoriete kaarten uit te kiezen! Je verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = per post verstuurd.

Verstuur je Bumba-verjaardagskaart in vier stappen

Bumba-verjaardagskaarten online maken en per post versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Kies een Hallmark-verjaardagskaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Weet jij wanneer het meisje jarig is? Kies zelf een verstuurdatum en je kaart wordt verstuurd wanneer jij dat wilt. Tover een glimlach op het gezicht van je jarige dochter, nichtje of buurmeisje. Succes verzekerd met een échte Bumba-kaart, want alle kaarten zijn van de beste kwaliteit!

Bumba-verjaardagskaarten voor meisjes

De clown Bumba kennen we allemaal van de bekende tv-serie van Studio 100. Deze vrolijke clown haalt allerlei fratsen uit in het circus waar hij met al zijn vriendjes leuke avonturen beleeft. De verjaardagskaarten van Bumba zijn speciaal afgestemd op de belevingswereld van het jarige meisje. Op zoek naar een andere soort Hallmark-verjaardagskaart? Bekijk ook onze K3-verjaardagskaarten of Best verkochte verjaardagskaarten voor meisjes.