Verjaardagskaarten kids - Algemeen

Gratis postzegels Meer info

Hoe werkt het?

Bij iedere kaart die je tussen 22 en 24 mei 2017 online verstuurt, ontvang je de postzegel gratis. Deze actie is alleen geldig bij Hallmark.be en met de app bij verzending van kaarten binnen België. De korting wordt automatisch verekend in je winkelmandje.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Op zoek naar een verjaardagskaarten voor een kind in de leeftijd van 1 tot 8 jaar oud? Een verjaardagskaart voor een kind maak en verstuur je online bij Hallmark. Gemakkelijk, persoonlijk en leuk. Het is soms moeilijk om de juiste verjaardagskaart te vinden voor een jarig kind. Wij helpen je graag. Alle Hallmark-verjaardagskaarten uit de kindercollectie zijn speciaal geselecteerd voor kleine meisjes. Je verjaardagskaart voor een kind voor 22.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd!

Verjaardagskaarten voor kinderen verstuur je in vier stappen

Hoe werkt het sturen van een verjaardagskaart voor een jarig kind? Kies je meest favoriete verjaardagskaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor jou. Weet je wanneer je kind, kleindochter, buurjongen of nichtje jarig is? Kies zelf een verstuurdatum en je kaarten voor een kind worden verstuurd wanneer jij dat wilt. Online maken en versturen van je verjaardagskaarten voor een kind was nog nooit zo gemakkelijk!

Het betalen van je verjaardagskaarten is veilig en vertrouwd

Binnenkort meerdere kinderen jarig? Bestel een setje Hallmark-kaarten voor een kind en laat deze met bij te bestellen postzegels thuis bezorgen. Zo heb je altijd een voorraadje verjaardagskaarten van de beste kwaliteit in huis! De betaling van je verjaardagskaart voor een kind is veilig en vertrouwd. Op zoek naar een andere soort verjaardagskaart? Bekijk onze Best verkochte verjaardagskaarten, Disney-verjaardagskaarten en Sprookjesboom-verjaardagskaarten.