Verjaardagskaarten kids - Piet Piraat

Disney actie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

"Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin. "

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Piet Piraat-verjaardagskaarten online maken en versturen bij Hallmark. Welke jarige verras jij met Piet Piraat en zijn schip op de voorkant van je verjaardagskaart? Het is soms moeilijk te bepalen of de gekozen verjaardagskaart in de smaak valt bij de jarige, maar wij helpen je graag! Hallmark heeft een speciale collectie Piet Piraat-kaarten met alle karakters uit de bekende tv-serie van Studio 100. Al deze kaarten sluiten perfect aan op de belevingswereld van jarige jongens.

De leukste kaarten voor échte piraten

Je Piet Piraat-verjaardagskaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen verstuurd. Ken of heb jij een kind dat van avonturen of piraten houdt? Stuur dan in vier stappen de meest originele verjaardagskaarten van Piet Piraat. Kies je favoriete kaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor jou. Bang om een verjaardag te vergeten? Zet je verjaardagskaart alvast klaar en kies zelf een verstuurdatum. Je kaarten worden dan verstuurd wanneer jij dat wilt!

Wie bezorg jij een onvergetelijke verjaardag

Er is niets leuker dan échte verjaardagskaarten te ontvangen op je verjaardag. Bezorg je jarige zoon, buurjongen of neefje een onvergetelijke verjaardag en stuur een Piet Piraat-kaart. De jarige écht groot verrassen? Stuur een (X)XL kaart van Piet Piraat en al zijn vrienden die we allemaal kennen van het schip ‘De Scheve Schuit’. Op zoek naar een andere soort verjaardagskaart? Bekijk onze Bobo-verjaardagskaarten, Lego-kaarten en Best verkochte verjaardagskaarten.