Verjaardagskaarten kids - Kabouter Plop

Disney actie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

"Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin. "

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Kabouter Plop-verjaardagskaarten online maken en versturen bij Hallmark. Ben jij op zoek naar een verjaardagskaart van de beroemde kabouter van studio 100 op de voorkant? Dan ben je bij Hallmark op het juiste adres! Wij hebben namelijk een exclusieve collectie kaarten van de populaire Kabouter Plop. Deze kaarten vallen 100% in de smaak bij jarige jongens in de leeftijd van 1 t/m 8 jaar oud. Je Kabouter-Plop verjaardagskaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd!

Je kaarten in vier simpele stappen versturen

Alle verjaardagskaarten stuur je in vier gemakkelijke stappen. Hoe werkt het precies? Bekijk de ruime collectie Kabouter Plop-verjaardagskaarten, kies je favoriete kaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest voor jou. Heel gemakkelijk. Dat betekent dat je nooit meer op zoek hoeft te gaan naar een brievenbus of postzegels. Zet je Kabouter Plop-kaart alvast klaar en Hallmark verstuurt je verjaardagskaarten wanneer jij dat wilt.

Kaarten sturen met Kabouter Plop de in de hoofdrol?

De meeste jongens lachen graag om de mutsen van de kabouters die rechtop komen te staan als ze schrikken. Hoe leuk is het om dan een verjaardagskaart te sturen met Kabouter Plop in de hoofdrol? Betalen van je verjaardagskaarten is veilig en vertrouwd. Je kaart extra persoonlijk maken? Kies uit de leukste Kabouter Plop-decoraties voor op de voor- en achterkant van je wenskaart. Bekijk ook eens onze Lego-kaarten en Bobo-verjaardagskaarten.