Alle valentijnskaarten - Vriendschap valentijnskaarten

14 februari is de dag van de liefde en dan denken we meteen aan onze partner, maar al die anderen lieve mensen om je heen zijn minstens zo belangrijk.

Filter op categorie
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

valentijnskaart - veel-kusjes-van-mij
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9

Klanten geven ons gemiddeld een 9

valentijnskaart - een-dikke-knuffel-voor-mijn-lieve-oma
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
valentijnskaart - vriendschap-laten-we-proosten-en-onze-vriendschap-vieren
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
valentijnskaart - FD2EB0E7-4FE0-4F9F-BDA1-98817C61CDE5
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

valentijnskaart - winnie-the-pooh-een-dikke-knuffel-voor
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9

Klanten geven ons gemiddeld een 9

valentijnskaart - een-dikke-knuffel-voor-een-super-opa
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Kaarten per pagina:

Verras je vrienden met een valentijnskaart

Denk aan je beste vriendin die er altijd is voor een lach, je moeder met een luisterend oor, je zus die altijd voor je klaar staat of je (klein)kind waarvan je iedere dag weer mee geniet. Relaties en vriendschappen zijn kostbaar en al dat moois moeten we steeds opnieuw koesteren. Speciaal op Valentijnsdag kun jij al jouw vrienden en vriendinnen een stralende lach bezorgen. Bekijk deze ruime collectie om jouw relaties te verrassen met een liefdevolle valentijnskaart op de deurmat.

Bezorg een lach met onze valentijnsdag vriendschap collectie

Bezorg een lach met onze valentijnsdag vriendschap collectie In onze valentijnskaart vriendschap collectie vind je de leukste kaarten om iemand op Valentijnsdag te verrassen met een persoonlijke boodschap. Maak bijvoorbeeld iemand aan het lachen met een valentijnskaart met foto! We maken tegenwoordig meer foto’s dan ooit. Zoek snel al je foto’s samen met je vriendin, broer, zus of nichtje en maak ze blij met een mooie herinnering van jullie samen. En om jouw kaart helemaal af te maken hebben wij ook leuke kant-en-klare teksten voor op jouw valentijnskaart vriendschap.

Wie verdient er een valentijnscadeau?

Goede vrienden zijn net als sterren. Je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er altijd voor je zijn. Bedank je beste vriend of vriendin dit jaar op een extra speciale manier en vier met Valentijn vriendschappen. Denk bijvoorbeeld aan een XL kaart of laat je inspireren met onze valentijnscadeaus. Hallmark heeft de leukste wenskaarten en cadeaus waarmee je bij iedere ontvanger een glimlach op het gezicht tovert. Kies je favoriete kaart valentijn vriendschap, selecteer jouw favoriete cadeau en de rest wijst zich vanzelf.

Eenvoudig online valentijnskaarten versturen

De tijd gaat soms sneller dan je denkt en voor dat je het weet is het al Valentijnsdag. Bereid je nu daarom nu al voor en zet je liefdeskaarten alvast klaar. Je kunt je kaart vandaag maken en zelf een verstuurdatum selecteren. Gemakkelijk, lief, attent en voor jou extra gemakkelijk. Ga dus direct aan de slag en zet jouw vriendschap deze Valentijn in het zonnetje met een valentijnskaart.