Alle valentijnskaarten - Vriendschap valentijnskaarten

Met valentijn is het net zo belangrijk om je beste vrienden en vriendinnen in het zonnetje te zetten. Vergeet ze daarom niet en verstuur een leuke vriendschappelijke valentijnskaart.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Vriendschappelijke valentijnskaart versturen?

Wie verstuur jij dit jaar een vriendschappelijke valentijnskaart? Misschien je beste vriendin die er altijd is voor een lach, je moeder met een luisterend oor, je zus die altijd voor je klaar staat of je kind waarvan je iedere dag weer mee geniet. Relaties en vriendschappen zijn kostbaar en al dat moois moeten we steeds opnieuw koesteren. Speciaal op Valentijnsdag kun jij al jouw vrienden en vriendinnen een stralende lach bezorgen. Bekijk onze ruime collectie om jouw relaties te verrassen met een liefdevolle valentijnskaart op de deurmat.

Liefde voor je vrienden en familie

Bezorg een lach met onze valentijnsdag vriendschap collectie In onze valentijnskaart vriendschap collectie vind je de leukste kaarten om iemand op Valentijnsdag te verrassen met een persoonlijke boodschap. Maak bijvoorbeeld iemand aan het lachen met een valentijnskaart met foto! We maken tegenwoordig meer foto’s dan ooit. Zoek snel al je foto’s samen met je vriendin, broer, zus of nichtje en maak ze blij met een mooie herinnering van jullie samen. En om jouw kaart helemaal af te maken hebben wij ook leuke kant-en-klare teksten voor op jouw vriendschappelijke valentijnskaart.

Verras je vrienden met een valentijnskaart

Goede vrienden zijn net als sterren. Je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er altijd voor je zijn. Bedank je beste vriend of vriendin dit jaar op een extra speciale manier en vier je geliefde vriendschappen. Denk bijvoorbeeld aan een XL kaart of laat je inspireren met onze valentijnscadeaus. Hallmark heeft de leukste valentijnskaarten en valentijnscadeaus waarmee je bij iedere ontvanger een glimlach op het gezicht tovert. Kies je favoriete vriendschappelijke valentijnskaart, selecteer jouw favoriete cadeau en verstuur een berg met liefde!

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag.