Valentijnskaarten - Valentijnskaarten Vriendschap

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Verras je vrienden met een valentijnskaart

14 februari is de dag van de liefde en dan denken we meteen aan onze partner, maar al die anderen lieve mensen om je heen zijn minstens zo belangrijk. Denk aan je beste vriendin die er altijd is voor een lach, je moeder met een luisterend oor, je zus die altijd voor je klaar staat of je (klein)kind waarvan je iedere dag weer mee geniet. Relaties en vriendschappen zijn kostbaar en al dat moois moeten we steeds opnieuw koesteren. Speciaal op Valentijnsdag kun jij al jouw vrienden en vriendinnen een stralende lach bezorgen. Bekijk deze ruime collectie om jouw relaties te verrassen met een liefdevolle valentijnskaart op de deurmat.

Zet je valentijnskaarten alvast klaar

De tijd gaat soms sneller dan je denkt en voor dat je het weet is het al Valentijnsdag. Bereid je nu alvast voor en zet je liefdeskaarten klaar. Je kunt je kaart vandaag maken en zelf een bezorgdatum selecteren. Gemakkelijk, lief en attent. Naast deze collecties met vriendschapskaarten kun je ook aan de slag met jouw eigen foto’s van jou en je vriendinnen. Bekijk onze verrassende valentijnsfotokaarten. Aan iedere wenskaart kun je aan de binnenkant foto’s toevoegen en je kunt ze zelfs omtoveren in een hart met een gekleurde rand. Ontdek ook de leukste decoraties om je liefdeskaart nog feestelijker te maken. Kies jouw favoriete valentijnskaart en ga direct aan de slag om je mooiste creatie te maken!

Wie verdient er een valentijnscadeau?

Goede vrienden zijn net als sterren. Je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er altijd voor je zijn. Bedank je beste vriend of vriendin dit jaar op een extra speciale manier. Denk bijvoorbeeld aan een XL kaart of aan een kaartje met een liefdevol valentijnscadeau. Hallmark heeft de leukste wenskaarten waarmee je bij iedere ontvanger een glimlach op het gezicht tovert. Kies je favoriete kaart en de rest wijst zich vanzelf. Vergeet niet om nog even een kijkje te nemen bij de valentijnskaarten hip.