Valentijnskaarten - Valentijnskaarten Vriendschap

Gratis postzegels Meer info

Hoe werkt het?

  • Verstuur 3 of meer kaarten in één bestelling.
  • Alleen geldig op alle binnen België te bezorgen kaarten
  • De gratis postzegels worden automatisch verrekend in je winkelmand!

Ook geldig bij bestelling van een set kaarten (vanaf 10 stuks)
Geldig van 1 t/m 31 december 2016
Bekijk alle voorwaarden

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Verras je beste vrienden en vriendinnen met de liefste kaart! Bij Hallmark kun je je gepersonaliseerde valentijnskaart online maken, wij versturen ze per post. Kies je favoriete kaart uit de collectie Vriendschap, schrijf een lieve boodschap en versier je kaart met de unieke decoraties. Daarna kun je je kaart(en) online adresseren door adressen in te vullen of adressen te selecteren in je Hallmark-adresboek. Wij sturen jouw kaart per post naar je vrienden! Vandaag voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd.

Valentijnskaarten naar het buitenland sturen?

Je kunt de leukste kaarten online maken, wij versturen ze per post. Wist je trouwens dat Hallmark je kaarten bijna overal ter wereld bezorgd? Vergeet dus zeker niet je vrienden en familie in het buitenland te plezieren met jouw persoonlijke kaart! Alle valentijnskaarten zijn van de allerbeste kwaliteit en worden voorzien van bijpassende, linnen-look enveloppen. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Ga snel aan de slag!

Een grootse kaart voor een grootse vriendschap!

Ben je bang om 14 februari te vergeten? Dan kun je bij Hallmark je kaart nu reeds klaar zetten voor verzending! Bij het versturen van je valentijnskaart is het mogelijk om een latere verzenddatum te selecteren; wij sturen jouw kaart op de door jou gekozen dag. Bovendien kun je jouw valentijnskaart in XL-formaat laten sturen. Op die manier bezorg je jouw vrienden écht leuke post. Een grootse vriendschap verdient een grote kaart! Ben je op zoek naar andere kaarten om je vrienden mee te verrassen? Bekijk dan zeker eens de kaarten in de collecties: hoops&yoyo , Forever Friends of Favorieten .