Alle valentijnskaarten - Romantische valentijnskaarten

Kom dit jaar romantisch uit de hoek met de mooiste romantische valentijnskaarten.

Filter op categorie

Pure romantiek met valentijnskaarten

Een klassieke valentijnskaart zegt meer dan 1000 woorden. De romantische kaarten zijn onder andere voorzien van heel veel hartjes en lieve woordjes. De liefde straalt er vanaf! Door de ruime collectie vind je altijd een kaart waarmee je de ontvanger gegarandeerd kunt laten blozen. Ontdek jouw mooiste wenskaart en laat je vriend of vriendin op 14 februari weten hoe bijzonder hij of zij is. Zet jouw valentijnskaart alvast klaar! Bekijk ook de collectie best verkocht voor de populairste kaarten.

Maak je liefdeskaart extra uniek en persoonlijk

Het online versturen van je valentijnskaarten heeft vele voordelen. Zo kun je jouw kaart nu alvast klaar zetten en hoef je de deur niet meer uit voor een kaart en postzegels. Bovendien kun je online je kaart helemaal uniek en persoonlijk maken met je eigen tekst, liefdesgedichten, foto’s en decoraties. En als Hallmark-lid krijg je ook nog eens korting op alle kaarten die je online verstuurt. In een handomdraai zorg jij voor een enveloppe vol liefde op de deurmat. Inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina. Valentijnstip: Laat jouw liefdeskaartje het begin zijn van een romantische avond door er een plaats en een tijdstip in te zetten voor een afspraakje. Veel geluk in de liefde!

Verras je geliefde met een romantisch cadeau

In een relatie is het belangrijk om elkaar van tijd tot tijd te verrassen. Zo hou je een relatie leuk en spannend. Er is niets leukers dan je geliefde te laten smelten met Valentijnsdag. Uiteraard helpen wij jou aan de mooiste valentijnskaart, maar je kunt jouw kaart omtoveren tot een super romantische valentijnsverrassing. Voeg één van onze valentijnscadeaus aan je kaart. Denk aan een heerlijke fles bubbels waar jullie samen van kunnen gaan genieten of een chocolade reep die smelt op je tong. Een verrassing die je niet snel zal vergeten!