Alle valentijnskaarten - Houten valentijnskaarten

Wil je dit jaar jouw valentijn verrassen met een extra originele verrassing in de brievenbus? Verras dan jouw (geheime) liefde met een houten valentijnskaart! Deze speciale kaart is helemaal gemaakt van echt hout en een sfeervolle blikvanger voor in het interieur.

Filter op categorie

Houten valentijnskaart versturen?

Ben je op zoek naar een originele valentijnskaart? Dan zijn onze houten valentijnskaarten een leuk idee om te versturen! De kaarten zijn duurzaam en een leuke toevoeging voor in het interieur. Je krijgt er namelijk altijd een standaard bij om hem een mooie plekje te geven. Leuk dus om te geven, maar nog veel leuker om mee verrast te worden! Maak de houten valentijnskaart extra persoonlijke met een mooie foto van jou en je geliefde. Breng met een houten valentijnskaart je herinnering weer tot leven!

Een unieke en persoonlijke verrassing!

Valentijn is dé dag om jouw partner of die andere speciale persoon in je leven eens extra in het zonnetje te zetten. Leuk dus om een verrassing te bedenken en jouw liefde over te brengen. Een houten valentijnskaart is hiervoor de ideale keuze. Het enige dat jij hoeft te doen is een mooi ontwerp uit te kiezen en een persoonlijk liefdesbericht toe te voegen.

Tip: Heb je geen inspiratie voor een romantische tekst? Neem dan eens een kijkje op onze valentijn inspiratiepagina!

Een duurzame houten valentijnskaart

De houten valentijnskaarten bestaan voor 70% uit gerecycled hout. Daarnaast worden ze geleverd met een standaard zodat je hem eenvoudig een plekje in je interieur geeft. Valentijnkaarten die je voor 21:00 uur besteld, leveren wij op Valentijnsdag af op elk gewenst adres in België. Wil je jouw geheime liefde verrassen? Geen probleem! Bij ons kun je valentijnskaarten ook gewoon anoniem sturen. Bestel dus nu direct jouw houten valentijnskaart, dan zorgen wij dat er een leuke verrassing bij jouw (geheime) liefde op de mat ligt!