Alle valentijnskaarten - Hippe valentijnskaarten

Je hoeft niet langer te zoeken naar een hippe en originele valentijnskaart. We hebben speciaal voor je de hipste valentijnskaarten hieronder voor je geselecteerd. Verstuur ze makkelijk online en verras je geliefde op 14 februari!

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

valentijnskaart - veel-kusjes-van-mij
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Hippe valentijnskaarten

Ben je op zoek naar een originele valentijnskaart? In deze collectie vind je de meest trendy liefdeskaarten. Met deze hippe valentijnskaarten scoor je zeker punten bij je geliefde. Deze valentijn staat in het teken van jullie liefde. Voeg daarom een leuke foto toe of maak je valentijnskaart compleet met een mooie liefdesquote.

TIP: Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan onze inspiratiepagina voor de liefdevolste valentijnsteksten.

Maak je kaart extra persoonlijk

Het online maken van een valentijnskaart is simpel en leuk om te doen. Je kiest simpelweg de kaart die jij wil versturen. Vervolgens kun je met een tekstvak bijvoorbeeld jullie namen op de voorkant zetten. Aan de binnenkant kun je gemakkelijk jouw liefdesboodschap typen. Wil je gebruik maken van foto’s? Je kunt je foto’s gemakkelijk uploaden. Ben je klaar met personaliseren? Dan vul je alleen nog het adres en de gewenste verstuurdatum in. Ontdek het gemak zelf en ga vandaag alvast aan de slag! Wil je er zeker van zijn dat jouw valentijn op tijd wordt verrast? Bekijk dan hier onze bezorginformatie voor de bezorgtijden.

Verstuur anoniem een hippe valentijnskaart

Iemand anoniem een liefdeskaartje versturen? Dat kan! Schrijf je eigen boodschap zonder je naam achter te laten en laat je kaart door Hallmark per post bezorgen. Je kunt zelf de grootte van je wenskaart bepalen. Van een XL kaart wordt iedereen extra blij. Nog meer leuke kaarten voor Valentijnsdag bekijken? Bekijk ook eens de populaire collectie Forever Friends en de grappigste valentijnskaarten.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag.