Alle valentijnskaarten - Valentijnskaarten maken met foto

Wil je deze valentijn jouw geliefde op een creatieve manier verrassen? Maak dan een romantische valentijnskaart met eigen foto. Dit is de perfecte manier om je grote liefde in het zonnetje te zetten en te laten weten hoeveel je van iemand houdt.

Filter op categorie
valentijnskaart - forever-friends-fotokaart-hugs
Bekijk kaart
3,15
tekst aanpasbaar & foto

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

valentijnskaart - valentijnskaart-foto-favoriete-liefste-leukste
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar & foto

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Valentijnskaart maken met foto

Maak een valentijnskaart met foto en krijg jouw geliefde gegarandeerd aan het lachen. Een fotokaart zorgt ervoor dat jullie dat romantische en onvergetelijke moment samen weer even herbeleven. Hallmark biedt een grote collectie valentijnskaarten aan zodat jij binnen een paar klikken het perfecte kaartje kiest en verstuurt. Van grappig tot romantisch of juist heel persoonlijk, je regelt het online bij Hallmark. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een anonieme valentijnskaart als je stiekem verliefd bent, maar het nog niet wilt vertellen. Lang leve de liefde!

Makkelijk een persoonlijke valentijnskaart maken

Maak Valentijnsdag compleet via Hallmark.be! Hier kun je in een handomdraai jouw mooiste valentijnskaart met eigen foto maken. Naast het toevoegen van een eigen foto, voeg je ook eenvoudig zelf teksten en decoraties toe om je fotokaart nog origineler te maken! Een leuke manier om die romantische of juist gekke foto van jullie samen op een kaartje te zetten en jouw lover te verrassen. Zo maak je een valentijnskaart die pas écht origineel is. Bekijk hier al onze bezorginformatie voor valentijn.

Laat je inspireren voor valentijn

Een valentijnskaart foto kiezen kan soms best lastig zijn. Want welke foto van jullie samen is nou echt de leukste? Dat weekendje in Parijs? Die romantische boswandeling? Of toch maar een foto van jullie eerste date? Die keuze is natuurlijk aan jou! Ben je op zoek naar een leuke quote of gedichtje voor jouw liefdeskaart? Kijk dan eens op onze valentijn inspiratiepagina. Hier vind je leuke gedichtjes om jouw kaart helemaal in stijl af te maken.

Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag.