Alle Vaderdag kaarten - Lieve Vaderdag kaarten

Wil jij jouw dierbare vader een kaart sturen? Vaderdag is hét moment om papa of opa, je bonusvader of schoonvader te vertellen dat hij de liefste van de hele wereld is.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Vaderdag kaart - vaderdag-lief-all-about-gus-geniet-maar-lekker-op-vaderdag
Bekijk kaart
2,95
tekst aanpasbaar
Vaderdag kaart - Vaderdagkaart-lief-Wat-jammer-dat-ik-niet-naar-je-toe-kan
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!


Kaarten per pagina:

Vaderdag kaart voor de liefste papa

Zoek je een lief gebaar voor Vaderdag? Om hem te bedanken voor alles wat hij voor je doet, te zeggen dat je van hem houdt of gewoon omdat hij jouw nummer één is. Hallmark heeft een groot assortiment kaarten voor alle lieve vaders. Kun je niet kiezen of zoek je inspiratie? Hallmark zet de best verkochte Vaderdag kaarten van Nederland alvast voor je op een rijtje. Dat maakt de keuze nog makkelijker. Zet alle lieve vaders in het zonnetje met één van onze mooiste lieve vaderdag kaarten.

Extra liefde met een lieve Vaderdag kaart

Soms kan het lastig zijn om aan mensen te vertellen hoe onwijs belangrijk ze voor je zijn en hoeveel je eigenlijk wel niet van ze houdt. Gelukkig kan je op een kaartje alles kwijt. Met een persoonlijke tekst op de lieve Vaderdag kaart raak je bij iedere vader de gevoelige snaar. Vergeet niet een persoonlijke, lieve tekst te schrijven. Zo geef je je vader een Vaderdag om nooit te vergeten. Wil je inspiratie voor een lieve tekst voor Vaderdag? Bekijk dat onze inspiratie pagina voor Vaderdag en maak je kaart heel simpel extra bijzonder. Decoreer daarnaast je lieve Vaderdag kaart met bijvoorbeeld een mooie foto, maak het persoonlijk met leuke versieringen en decoraties of verstuur een grote XL of XXL kaart. Dit is dé dag om alle vaderfiguren van Nederland te verrassen en in het zonnetje te zetten. Niets is zo mooi als een persoonlijke verrassing per post: een lieve, échte kaart.

Makkelijk je lieve Vaderdag kaarten versturen

Vaderdag is elk jaar op de derde zondag van juni, dit jaar valt vaderdag op 14 juni. Wil je er zeker van zijn dat je deze belangrijke dag niet vergeet? Zet je kaart nu alvast klaar en kies welke dag je hem wilt hebben. De zaterdag ervoor of tegen een meerprijs op Vaderdag zelf? Deze optie vind je aan het einde van het bestelproces. Bestellen is heel makkelijk. In slechts vier stappen ligt jouw kaart bij papa in de brievenbus. Kies je kaart, customize hem met tekst, foto’s en decoraties, adresseer en verstuur. Hallmark doet de rest. Jouw vader een onvergetelijke Vaderdag bezorgen? Dat lukt je zeker weten met één van de Vaderdag kaarten van Hallmark, want grappig, stoer, traditioneel, lief of een heel hippe Vaderdag kaart? Elke vader verdient een kaart. Nog groter uitpakken? Kies dan voor een Vaderdag cadeau, van een lekker luchtje tot heerlijke chocolade voor de lieve vaders.