Alle vaderdagkaarten - Houten Vaderdagkaarten

Ben je op zoek naar een originele manier om je vader met Vaderdag te verrassen? Kies dan voor de unieke houten kaarten van Hallmark.

Filter op categorie
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

TIP

Te bestellen in verschillende formaten


Kaarten per pagina:

Een originele vaderdagkaart voor de allerbeste vader

Een stoere kaart met ruimte voor jouw persoonlijke boodschap, maar dan volledig gemaakt van echt hout. Niet alleen tof om te krijgen, maar ook om een mooi plekje te geven in huis als een blijvende herinnering.

Zeg het met een vaderdagkaart van hout

Vind jij jouw papa ook de allerbeste ter wereld? Dan is Vaderdag een mooi moment om dat nog eens extra te laten blijken. En of het nu gaat om je vader, schoonvader, pluspapa, opa of je broer die net papa is geworden; hij mag zeker in het zonnetje gezet worden. Een houten vaderdagkaart is een simpele, maar zeker ook originele manier om dit te doen.

Maak een keuze uit ons grote aanbod vaderdagkaarten of laat jouw/ jullie favoriete foto op een houten kaart drukken. Zo geef je niet alleen een leuke kaart, maar breng je ook die ene herinnering nog een keer tot leven. En met de bijgevoegde houten standaard zet je hem eenvoudig op een mooi plekje neer. Mogelijkheden genoeg dus om deze Vaderdag origineel uit de hoek te komen.

Bestel je houten vaderdagkaart direct online

Dus wil jij die ene vader in je leven laten weten dat hij de allerbeste is en op een leuke manier verrassen? Bestel dan direct jouw houten vaderdagkaart en laat weten wanneer we hem moeten laten bezorgen. Als je wilt kun je hem tegen een kleine vergoeding zelfs op Vaderdag zelf laten bezorgen. Leuk om deze speciale dag nog wat extra glans te geven!