Alle Vaderdag kaarten - Houten Vaderdag kaarten

Ben je op zoek naar een originele manier om je vader met Vaderdag te verrassen? Kies dan voor de unieke houten kaarten van Hallmark.

Filter op categorie

Houten Vaderdag kaarten

Ben je op zoek naar een originele manier om je vader met Vaderdag te verrassen? Kies dan voor de unieke houten kaarten van Hallmark. Deze duurzame kaart kun je als decoratie in huis zetten. Kies uit ons grote aanbod Vaderdag kaarten of laat jullie favoriete foto op een houten kaart drukken. Zo geef je niet alleen een leuke kaart, maar breng je ook die ene herinnering nog een keer tot leven. En met de bijgevoegde houten standaard zet je hem eenvoudig op een mooi plekje neer. Mogelijkheden genoeg dus om deze Vaderdag origineel uit de hoek te komen!

Zeg het met een Vaderdag kaart van hout

Vind jij jouw vader ook de allerbeste ter wereld? Dan is Vaderdag een mooi moment om dat nog eens extra te laten blijken. En of het nu gaat om je vader, schoonvader, bonusvader, opa of je broer die net papa is geworden; hij mag zeker in het zonnetje gezet worden. Een houten Vaderdag kaart is een simpele, maar zeker ook originele manier om dit te doen. Maak een keuze uit ons grote aanbod Vaderdag kaarten of laat jullie favoriete foto op een houten kaart drukken. Zo geef je niet alleen een leuke kaart, maar breng je ook die ene herinnering nog een keer tot leven. Verras je vader deze Vaderdag met een unieke en duurzame kaart!

Bestel je houten Vaderdag kaart direct online

Wil jij die ene vader in je leven laten weten dat hij de allerbeste is en op een leuke manier verrassen? Bestel dan direct jouw houten Vaderdag kaart en laat weten wanneer we hem moeten laten bezorgen. Als je wilt kun je hem tegen een kleine vergoeding zelfs op Vaderdag zelf laten bezorgen. Leuk om deze speciale dag nog wat extra glans te geven!