Alle Vaderdag kaarten - Hippe Vaderdag kaarten

Hippe vaders verdienen een hippe Vaderdag kaart! Verras je vader met een Vaderdag kaart uit deze prachtige collectie.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Hippe Vaderdag kaart

Je bent onwijs trots dat jouw vader zo’n hippe man is en dat wil je hem laten weten. Hoe doe je dat beter dan met een trendy Vaderdag kaart? Met zo’n hip Vaderdag kaartje weet je zeker een glimlach op het gezicht van je vader te toveren. Is jouw vader de liefste en beste papa van de wereld? Wil jij je schoonvader eens in het zonnetje zetten? Je opa of bonuspapa bedanken voor alles wat hij voor je doet? Laten zien dat je pa belangrijk voor je is en dat je trots op hem bent? Hallmark heeft een groot assortiment hippe, populaire en trendy Vaderdag kaarten voor alle vaderfiguren. Voor alles wat je hem wil vertellen. Zo vind je onder meer teksten als ‘mijn vader is de beste’ en ‘ik hou van jou’.

XXL-verrassing voor de moderne vader

Is je pa super hip en hartstikke bij de tijd? Verstuur naar deze bijzondere en hippe vader een trendy Vaderdag kaart. Zelf je eigen hippe Vaderdag kaart ontwerpen? Bij Hallmark ontwerp je jouw kaarten in een handomdraai. Pimp de kaarten bijvoorbeeld met onze grappige decoraties. We hebben verschillende decoraties, zoals een zoenafdruk, een tekstballonnetje en een biertje. Leuk om zowel de binnenkant als de buitenkant mee te versieren. Heb jij een leuk plaatje van jou en je vader? Maak dan een fotokaart. Je kunt je fotokaarten ook omtoveren in een XL kaart (of zelfs XXL!). Als je helemaal groots wil uitpakken, dan stuur je een leuk cadeau mee zoals; een flesje speciaal bier of een chocoladetelegram. Zo maak je jouw kaart extra speciaal. Fijne vaderdag, vaders van België.

Verstuur een hippe Vaderdag kaart

Papa verrassen, doe je snel en gemakkelijk met de kaarten van Hallmark. Bestel online en laat je Vaderdag kaart per post bezorgen voor de allerliefste papa in de wereld. In slechts een paar stappen zet jij je vader in het zonnetje met een lieve boodschap. Kies een hippe kaart uit het ruime assortiment, versier eventueel met foto’s en decoraties, schrijf jouw tekst en vul zijn adres is. Ben je op zoek naar andere Vaderdag kaarten? Kijk dan eens naar onze lieve Vaderdag kaarten of grappige Vaderdag kaarten.