Alle vaderdagkaarten - Hip

Hippe vaders verdienen een hippe Vaderdag kaart! Verras je vader met een vaderdagkaart.

Filter op categorie
vaderdagkaart - vaderdag-hip-speciaal-voor-jou-een-tegoedbon
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

vaderdagkaart - vaderdag-hip-heel-fijne-vaderdag
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9

Klanten geven ons gemiddeld een 9

Kaarten per pagina:

Hippe Vaderdag kaart: verrassen, vertellen en versturen

Je bent onwijs trots dat jouw papa zo’n hippe man is en dat wil je hem laten weten. Hoe doe je dat beter dan met een trendy vaderdagkaart? Met zo’n hip Vaderdag kaartje weet je zeker een glimlach op het gezicht van je vader te toveren. Is jouw vader de liefste en beste papa van de wereld? Wil jij je schoonvader eens in het zonnetje zetten? Je opa of pluspapa bedanken voor alles wat hij voor je doet? Laten zien dat jouw vader belangrijk voor je is en dat je trots op hem bent? Hallmark heeft een groot assortiment hippe, populaire en trendy vaderdagkaarten voor alle vaderfiguren. Voor alles wat je hem wil vertellen. Zo vind je onder meer teksten als ‘mijn vader is de beste’ en ‘ik hou van jou’.

Extra grote verrassing met een XXL-Vaderdag kaart voor de moderne vader

Is jouw papa super hip en modern? Verstuur naar deze bijzondere en hippe vader een trendy vaderdagkaart. Zelf je eigen hippe Vaderdag kaart ontwerpen? Bij Hallmark ontwerp je jouw kaarten in een handomdraai. Pimp de kaarten bijvoorbeeld met onze grappige decoraties. We hebben verschillende decoraties, zoals een zoenafdruk, een tekstballonnetje en een biertje. Leuk om zowel de binnenkant als de buitenkant mee te versieren. Heb jij een leuke foto van jou en je vader? Maak dan een fotokaart. Je kunt je fotokaarten ook omtoveren in een XL kaart (of zelfs XXL!). Als je groter wilt uitpakken, dan stuur je een leuk cadeau mee zoals; een flesje speciaal bier of een chocoladetelegram. Zo maak je jouw kaart extra speciaal. Fijne vaderdag, vaders van België.

Echte trendy vaderdag kaart, per post bezorgd

Papa verrassen, doe je snel en gemakkelijk met de kaarten van Hallmark. Bestel online en laat je Vaderdag kaart per post bezorgen voor de allerliefste papa van de hele wereld. In slechts een paar stappen zet jij je vader in het zonnetje met een lieve boodschap. Kies een hippe kaart uit het ruime assortiment, versier eventueel met foto’s en decoraties, schrijf jouw tekst en vul het adres is. Betalen gaat gemakkelijk via iDeal, eenmalige machtiging, Visa of Mastercard.