Alle vaderdagkaarten - Grappig

Is jouw vader een echte grappenmaker of kan hij wel tegen een grapje? Grappige vaderdag kaarten vind je bij Hallmark.

Filter op categorie
vaderdagkaart - vaderdag-kaart-grappig-papa-je-bent-een-toffe-peer
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

vaderdagkaart - daddy-masterchef-vaderdag
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9

Klanten geven ons gemiddeld een 9


Kaarten per pagina:

Vaderdag kaarten voor grappige vaders

De grote collectie vaderdagkaarten is speciaal samengesteld voor vaders en vaderfiguren die je aan het lachen maken, die vol zitten met grappen. Hallmark heeft een komische collectie gemaakt om jouw papa te verrassen. Kies voor lollige teksten, grappige beelden of gekke illustraties. Heb je een leuke foto van jou en je vader? Verwerk hem in een fotokaart, versier met mooie decoraties om jouw komische kaart nog grappiger te maken, schrijf een toffe tekst en versturen maar! Zet nu alvast jouw vaderdagkaart klaar, zodat je zeker weet dat deze op het juiste moment aankomt voor de aller grappigste vader ter wereld!. Bestel en maak Vaderdag grappig!

Komische Vaderdag kaarten met humor

Met deze grappige vaderdag kaarten tover jij gegarandeerd een grote lach op het gezicht van je vader. Stuur je papa bijvoorbeeld een bonnenboekje, waarmee hij een ontbijt op bed, een knuffel en een wasbeurt voor zijn auto van jou tegoed heeft of verzend een oorkonde voor de beste vader van de wereld. Bij Hallmark vinden we dat je ook op Vaderdag lol moet trappen samen met je vader. Maak dit jaar Vaderdag grappig. Daarom bieden we volop humoristische vaderdagkaarten aan waar je de lachers mee op je hand krijgt. Onschuldige woordgrapjes en sarcastische vaderdagkaarten, je vindt ze allemaal op deze pagina. Je kaarten maak je kaart nog leuker met onze vrolijke decoraties. Zoek je meer leuke kaarten voor de perfecte vaderdagkaart? Bekijk ook eens onze collectie hippe vaderdagkaarten of klassieke vaderdagkaarten.

Verras met een grappige vaderdagkaart voor een vader met humor

Een echte kaart is een cadeautje, maar wil je ook een cadeau per post versturen? Dat kan ook via Hallmark.nl! We hebben een mooi assortiment vaderdagcadeaus. Daar zit zeker iets voor jouw vader tussen. Wanneer je een origineel Vaderdag geschenk bestelt bij ons, zit een Vaderdag kaart daarbij inbegrepen. Het is natuurlijk de persoonlijke noot die zo belangrijk is. Het verzenden van zowel je kaart als cadeau is snel geregeld. In slechts vier stappen bezorgen we ze bij je vader thuis. Hoe het werkt? Je kiest de grappigste variant uit onze gevarieerde komische collectie, voeg je persoonlijke tekst toe, geef het adres op en Hallmark regelt de rest. Dat wordt een Vaderdag grappig. En papa? Die straalt op Vaderdag. Vaker attent zijn op andere mooie momenten? Bekijk hier al onze wenskaarten.