Menu
Nog 2 uur en 9 minuten tot de volgende lichting

Vaderdag kaarten - Grappig

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Vaderdag kaarten voor grappige vaders

Is jouw vader een echte grappenmaker of kan hij wel tegen een grapje? Grappige kaarten voor Vaderdag vind je bij Hallmark. De grote collectie Vaderdag kaarten is speciaal samengesteld voor vaders en vaderfiguren die je aan het lachen maken, die vol zitten met grappen en die altijd de leukste thuis zijn. Hallmark heeft een komische collectie gemaakt om jouw papa te verrassen. Kies voor lollige teksten, grappige beelden of gekke illustraties. Heb je een leuke foto van jou en je vader? Verwerk hem in een fotokaart, versier met grappige decoraties om jouw komische kaart nog hilarischer te maken, schrijf een toffe tekst en versturen maar! Zet nu alvast jouw vaderdagkaart klaar, zodat je zeker weet dat deze op het juiste moment aankomt voor de allergrappigste vader ter wereld!

Komische vaderdagkaarten met humor

Met deze grappige kaarten tover jij gegarandeerd een grote lach op het gezicht van je vader. Stuur je papa bijvoorbeeld een tegoedkaart, waarmee hij een ontbijt op bed, een knuffel en een wasbeurt van zijn auto van jou tegoed heeft of verzend een getuigschrift voor de beste vader van de wereld. Bij Hallmark vinden we dat je ook op Vaderdag plezier moet maken met je vader. Daarom bieden we stapels humoristische vaderdagkaarten waarmee je gegarandeerd moet lachen. Onschuldige woordgrapjes en sarcastische vaderdagkaarten, je vindt ze allemaal op deze pagina. Je kaarten maak je nog leuker met onze vrolijke decoraties. Zoek je meer leuke inspiratie voor de perfecte Vaderdag kaart? Bekijk ook eens onze collectie hippe vaderdagkaarten of klassieke vaderdagkaarten.

Verras met een grappige Vaderdag kaart voor een vader met humor

Een echte kaart is een waar cadeautje. De manier om je vader echt te verrassen. Wil je een echt cadeau per post versturen? Dat kan ook via Hallmark.be! We hebben een mooi assortiment cadeaus voor mannen. Daar zit zeker weten iets voor Vaderdag tussen. Wanneer je een origineel Vaderdag geschenk besteld bij ons, zit een Vaderdag kaart daarbij inbegrepen. Het is natuurlijk de persoonlijke boodschap die zo belangrijk is. Het verzenden van zowel je kaart als cadeau is zo geregeld. In slechts vier stappen bezorgen we ze bij je vader thuis. Hoe het werkt? Je kiest de grappigste variant uit onze gevarieerde komische collectie, voegt je persoonlijke tekst toe, geeft het adres van je vader op en Hallmark regelt de rest. En papa? Die straalt op vaderdag. Vaker attent zijn op mooie momenten? Bekijk hier al onze wenskaarten.