Alle vaderdagkaarten - Fotokaarten

Je vader in het zonnetje zetten met een vaderdagkaart ? Dat doe je met de collectie Vaderdag fotokaarten van Hallmark.

Filter op categorie
21 uur

Ma-do voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

TIP

Te bestellen in verschillende formaten

9

Klanten geven ons gemiddeld een 9


Kaarten per pagina:

Leuke frames voor jouw fotokaart Vaderdag

Niets is zo lief en persoonlijk als een fotokaart Vaderdag! Dit is een vaderdagkaart met een leuk fotoframe voor jullie leukste foto samen. Kijk eens of je nog een foto van je vader hebt met jou als baby in zijn armen of juist een leuke selfie van afgelopen week! Vaderdag is in het leven geroepen om vaders te eren. Op deze dag zetten we vaders, opa’s, plus- en stiefpapa’s en alle andere vaderfiguren in de schijnwerpers om ze te bedanken voor alles wat ze voor ons doen en gedaan hebben. We hebben de coolste frames voor je geselecteerd, waarmee je jouw vader kunt inlijsten. Want dat verdient hij wel, niet waar?

Herinneringen versturen met een fotokaart vaderdag

Niets is leuker dan je eigen fotokaart ontwerpen. Kies de mooiste foto van jou en je vader. Bijvoorbeeld een grappige selfie of een leuke foto van jullie samen van vroeger. Je kunt ook kiezen voor een foto van een bijzonder moment, zoals een verjaardag of een gezellige familie-uitstap waar je leuke herinneringen aan hebt. Upload die foto en voeg er eventueel nog wat grappige decoraties en een lieve tekst aan toe. Je kunt de foto zo schuiven en verkleinen dat jullie mooi in het frame passen. Er zijn ook kaarten waar je meerdere foto’s in kunt uploaden, zodat je bijvoorbeeld een collage kunt maken. Heb je geen leuke foto’s bij de hand? Kies dan een kaart uit onze collectie classic vaderdag kaarten of hippe vaderdag kaarten

Verstuur een persoonlijke Vaderdag fotokaart

Als je jouw fotokaart volledig naar wens hebt ontworpen, is hij klaar voor verzending. Je kunt nu kiezen of je nog een cadeau wilt toevoegen. Houdt je vader van een lekker biertje of wijntje? We hebben onder andere een mooie selectie drankjes, die zeker bij hem in de smaak zullen vallen. Je vindt in ons cadeau assortiment ook vrolijke sokken, lekkere verzorgingsproducten en feestelijke ballonnen. Leef je uit en verras papa met een unieke Vaderdag fotokaart met cadeau. Bestel je fotokaart en eventueel cadeau, dan zorgen wij dat hij op tijd verzonden wordt. Maak van je foto een blijvende herinnering door middel van een fotokaart. Je kunt erop rekenen dat je vader deze een mooi plekje gaat geven. Zo gaat je vader zijn Vaderdag feestelijk tegemoet!