Alle Vaderdag kaarten - Klassieke Vaderdag kaarten

Wie staat er altijd voor je klaar en kan je bellen op welk moment dan ook? Precies, je vader! De echte klassiekers onder de Vaderdag kaarten vind je hier.

Filter op categorie
Vaderdag kaart - vaderdag-hip-heel-fijne-vaderdag
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
Vaderdag kaart - vaderdag-klassiek-fijne-vaderdag-simpel
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Vaderdag kaart - vaderdag-kaart-met-de-simpele-tekst-fijne-vaderdag
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Vaderdag kaart - vaderdag-klassiek-je-bent-een-golden-oldie
Bekijk kaart
2,85
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Kaarten per pagina:

Klassieke Vaderdag kaart voor elke papa

Hallmark heeft een collectie stijlvolle, traditionele kaarten gemaakt voor de liefste en beste vaders van de wereld. Met het grote assortiment van Hallmark zit er altijd iets voor jouw papa bij. Natuurlijk hebben we ook ruimte overgelaten om je wenskaart persoonlijk te maken. Zo hebben we aan deze collectie bijvoorbeeld een aantal fotokaarten toegevoegd, waarop je een mooie foto van je vader, jezelf of jullie samen kunt plaatsen. Ook kan je zelf nog leuke decoraties en teksten toevoegen om de kaart helemaal uniek te maken! Wist je trouwens dat je bijna alle kaarten ook in extra groot formaat kunt bestellen? XL en zelfs XXL formaat, voor een extra grote verrassing voor Vaderdag!

Alle klassiekers op een rij

Vind je het lastig om een keuze te maken? Kijk dan eens bij onze best verkochte Vaderdag kaarten. Hier vind je een selectie van de meest gekozen kaarten voor Vaderdag. Zo maken we het je graag gemakkelijk. Een echte kaart versturen via Hallmark is een fluitje van een cent. Maak je keuze uit het grote assortiment traditionele vaderdagkaarten en schrijf een mooie boodschap. Wil je inspiratie opdoen voor een leuke tekst voor Vaderdag? Bekijk dan eens onze Vaderdag teksten. Na het schrijven van je persoonlijke noot vul je het adres van je vader in, betaal je gemakkelijk en wij zorgen voor de verzending. Het grootste voordeel? Je hoeft niet meer naar de winkel. Wil je jouw vader groots verrassen? Zoek dan een origineel Vaderdag cadeaus uit! Bij elk Vaderdag cadeau zit een Vaderdag kaart inbegrepen.

Zeg het met een traditionele Vaderdag kaart

Met een echte kaart zet je jouw vader in de schijnwerpers. Een lief gebaar om hem nog eens te vertellen hoeveel hij voor je betekent of voor het overbrengen van een andere mooie boodschap. De teksten op onze klassieke Vaderdag kaarten zijn gevarieerd, zodat er voor iedere vader wel iets te vinden is. We hebben bijvoorbeeld kaarten ‘voor een speciale vader’ en met teksten zoals ‘papa, jij bent de allerliefste’, ‘ik ben trots op je’ en ‘fijne Vaderdag’. Met zo’n boodschap maak je echt indruk op hem. Bekijk ook eens andere stijlen wenskaarten uit de Vaderdag collectie, zoals lief en grappig. Onze collectie is zo uitgebreid dat er voor alle vaders wel iets leuks te vinden is. Wat je hem ook wilt zeggen: je doet het met een kaart van Hallmark!