Vaderdag kaarten - Best verkocht

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Favoriete Vaderdag kaarten voor papa

Wil jij je vader verrassen met een vaderdagkaart op 11 juni? Goed idee, want Vaderdag is een bijzondere dag waarop we met zijn allen stilstaan bij de belangrijke taak van vaders. Wie staat er elke zaterdagochtend weer langs de lijn om je aan te moedigen? Wie staat er altijd voor je klaar en kan je bellen op welk moment dan ook? Precies, je vader! Vaderdag is dan ook een mooie gelegenheid om je vader te verrassen. De meest favoriete Vaderdag kaarten heeft Hallmark voor je op een rijtje gezet. Je vindt hier dan ook een selectie van de populairste en best verkochte kaarten voor papa, opa, bonusvaders en voor aanstaande vaders. Hallmark heeft collecties voor de stoere man, de sportieveling, de hippe vader, de lieve papa en ook voor de vader die inmiddels ook opa is en de bonusvader. Van hippe tot klassieke kaarten, van lief tot stoer en van grappig tot serieus. Met een kaart zet je elke papa in het zonnetje. Warme woorden per post doen echt iedere vader goed.

Vaderdag kaart: bijzonder, persoonlijk en speciaal

We hebben voor hem een mooie mix van kaartstijlen samengesteld. Met kaarten om een man veel plezier te wensen op zijn eerste Vaderdag of bijvoorbeeld met een boodschap voor de allerliefste vader. Ook vind je hier een getuigschrift voor de beste papa van de wereld. Hallmark heeft het allemaal. Wil je hem nog meer vertellen? Schrijf hem wat je altijd hebt willen zeggen. Versier je kaart met decoraties of kies een superleuke fotokaart waarop jullie samen stralen. Je kunt zelfs nog een cadeau toevoegen. Zo maak je zijn Vaderdag extra bijzonder.

Verras papa met een echte kaart

Je vader maakt je steeds weer aan het lachen. Je kunt je verhaal en zorgen bij hem kwijt, hij stimuleert je om het beste uit jezelf te halen en hij is er voor je als je voor een lastige beslissing staat. Daarom verdient jouw vader een kaart op Vaderdag. Je verrast hem met een echte Vaderdag kaart die je online maakt en per post laat versturen. Betalen regel je snel en simpel via Bancontact, Visa of Mastercard. Betalen is veilig en vertrouwd. Staat jouw eigen favoriet hier niet tussen? Kijk dan nog eens verder bij onze andere uitgebreide collectie hippe kaarten en laat je inspireren.