Trend kaarten

Iemand verrassen met een Trend-kaart? Dan ben je bij Hallmark aan het juiste adres! Maak de leukste kaarten online: Kkies je favoriete kaart uit de vele Trend-kaarten, personaliseer jouw kaart met tekst en decoraties en adresseer ze online.

 

Wij versturen jouw Trend-kaart per post. Vandaag voor 21.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Het is ook mogelijk om een latere verzenddatum te selecteren, wij versturen je kaart op de juiste dag!

Vier alle gelegenheden met een Trend-kaart.

De mooie Trend-collectie wenskaarten heeft voor elk wat wils en bestaat uit verjaardagskaarten, felicitatiekaarten, beterschapskaarten, bedankkaarten en liefdeskaarten. Alle Trend-kaarten zijn van de gekende Hallmark-kwaliteit en worden verstuurd in een bijpassende enveloppe. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Hallmark staat immers garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, al meer dan 100 jaar.

Liever Trend-kaarten met de hand schrijven? Bestel een setje kaarten!

Je kunt de leukste Trend-kaarten online maken en per post laten versturen. Als je jouw kaarten liever met de hand schrijft, dan kun je ze ook als een setje naar je thuisadres laten sturen. Dan worden je kaarten met enveloppen en eventueel postzegels bij jouw thuis bezorgd! Handig toch? Houd jij van deze kaarten met trendy stijl? Ontdek dan ook snel de wenskaarten in de collecties: Fresh of Smile .