Succes / Goed gedaan kaarten - Veel geluk

Zou je iemand heel veel geluk willen wensen?

Filter op categorie

Bij Hallmark.be kun je online kaarten met gelukwensen maken en ze per post laten versturen. Als je ze vandaag voor 21.00 uur maakt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van je ontvanger. Indien gewenst kun je ook een latere verzenddatum selecteren, dan gaat Hallmark op de door jou gekozen datum graag naar de post. Wie wens jij veel geluk?

Hallmark staat garant voor kwaliteit.

Je kunt online veel geluk-kaarten maken en per post laten sturen in slechts enkele stappen. Kies de perfecte kaart uit, schrijf een vrolijke tekst, versier ze met unieke decoraties en adresseer je kaart. Hallmark drukt je kaart, voorziet ze van een bijpassende enveloppe en verstuurt ze per post. Je kunt ook een setje van jouw kaarten naar je thuisadres laten sturen. Je ontvangt dan je kaarten met bijhorende enveloppen en indien gewenst postzegels. Zo heb je altijd de leukste gelukwensen thuis, kun je je kaarten met de hand schrijven en/of je kaarten zelf afgeven of versturen. Het online maken van je kaart is bijna net zo leuk als ze te ontvangen; probeer het snel zelf uit!

Betaling vindt plaats in een veilige omgeving

De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Wil je iemand héél veel geluk wensen? Dan kun je jouw kaart in XL-formaat laten versturen. Super leuk! Bekijk ook eens onze Succes kaarten , Goed gedaan kaarten of Vriendschapskaarten .