Succes / Goed gedaan kaarten - Goed gedaan

Goed gedaan kaarten.

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!


Kaarten per pagina:

Ben je trots op iemand of wil je iemands prestatie in de verf zetten? Dat kan op de origineelste manier bij Hallmark.be! Je kunt zelf een goed gedaan kaart online maken, Hallmark verstuurt ze per post naar je ontvanger(s). Kies je favoriete kaart, schrijf een tekst en personaliseer je kaart met unieke decoraties en lettertypes. Persoonlijker kan het niet. Als je je kaart vandaag voor 21.00 uur maakt, dan zit ze morgen al in de brievenbus van je ontvanger. Handig toch?

De allerbeste Hallmark-kwaliteit en 100% betrouwbaar.

Jouw eigen goed gedaan kaarten online maken en per post laten versturen is heel leuk en het is nóg leuker om ze te ontvangen! Je goed gedaan kaarten zijn van de allerbeste Hallmark-kwaliteit en je kaart wordt in een bijpassende enveloppe verstuurd naar je ontvanger(s). Wist je trouwens dat Hallmark jouw kaarten bijna overal ter wereld bezorgd? Je kunt dus ook – vanuit je zetel – je vrienden en familie in het buitenland verrassen met een originele kaart. De betaling van je kaarten vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar.

Grootse prestatie? Dat verdient een grootse XL-kaart!

Appreciatie krijgen voor wat je hebt verwezenlijkt is altijd hartverwarmend en zeker met een persoonlijk gemaakte kaart. Stuur jouw kaart in XL-formaat en maak de verrassing compleet! Het is ook mogelijk om een setje van je zelfgemaakte kaarten naar je thuisadres te laten sturen, zodanig dat je je kaarten eventueel met de hand kunt schrijven, ze zelf kunt afgeven of versturen. Ga vlug aan de slag en bezorg iemand de grootste glimlach! Bekijk ook eens onze Succes kaarten , Felicitatiekaarten of Vriendschapskaarten .