Spannend grijs kaarten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Hot now: grijze kaarten!

Alle vrouwen zijn de laatste tijd helemaal in ban van de kleur grijs. Grijs is sinds kort niet meer saai en oubollig, maar staat vanaf nu helemaal in het teken van spanning en sensatie. Duizenden vrouwen zijn wereldwijd in vuur en vlam gezet. En natuurlijk vind je bij Hallmark ook de juiste wenskaarten in verschillende tinten grijs. Feliciteer je vriendin met een spannende verjaardagskaart, verras je partner zomaar met een grappig kaartje of nodig je vriendinnen uit om een filmpje te pakken. Ontdek deze spannende collectie! Wie ga jij verrassen?

Spannend grijs kaarten

Deze spannende kaarten zijn exclusief verkrijgbaar op Hallmark.nl. Je bent vast erg benieuwd hoe je deze wenskaarten kunt versturen? In een handomdraai staat jouw kaart klaar om verstuurd te worden. Kies een passend kaartje en ga online aan de slag met het schrijven van jouw boodschap. Vervolgens kun je het adres invullen of aanklikken vanuit je Hallmark-adresboek. En voor het ultieme gemak kun je zelf de verstuurdatum aangeven. Dat betekent dat je nu alvast je kaarten klaar kunt zetten voor volgende week bijvoorbeeld. Handig toch?

Een kaartje met een spannend staartje

Wil je iemand extra in spanning laten zitten? ‘Vergeet’ dan je naam te vermelden of voeg een cadeau toe aan je wenskaart. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe en verrassende collecties en andere winacties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en laat je keer op keer verrassen. Bekijk ook eens onze collectie Vers van de Pers met de allernieuwste kaartjes en bekijk ook de collectie Compliment om iemand zomaar eens in het zonnetje te zetten.