Reizen kaarten - Fijne reis kaarten

Wens iemand een goede reis met een Hallmark reiskaart.

Filter op categorie
Reizen kaart - restyle-reizen-kaart-met-de-tekst-goede-reis-in-meerdere-talen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Reizen kaart - restyle-reizen-kaart-met-het-woord-bestemming
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Reizen kaart - reizen-kaart-met-een-papiere-vlieger-destination
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Reizen kaart - wereldkaart-we-zullen-je-missen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Reizen kaart - reizen-kaart-met-de-tekst-dream-travel-discover
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Reizen kaart - let-the-journey-begin
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
Reizen kaart - reizen-kaart-met-de-tekst-world-traveler-en-een-landkaart
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Reizen kaart - reizen-kaart-met-de-tekst-goede-reis-en-een-caravan
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

Reizen kaart - vakantie-fijne-reis-veel-plezier-zon-wolkje-vliegtuig
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
Kaarten per pagina:

Stuur gemakkelijk een kaart om veel plezier op vakantie te wensen!

Online wenskaarten versturen is gemakkelijk en snel! Wil jij een vriendin of familielid een fijne vakantie wensen, succes wensen met de verre reis of stage in het buitenland? Wij hebben voor iedere reis de juiste kaart. Wens ze nog een goeie vakantie of reis toe voordat ze op pad gaan met een vrolijke reiskaart. Maak je kaart voor 21:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat die morgen op de deurmat ligt bij de reiziger! Een reiskaart om een goede reis te wensen zorgt hoe dan ook voor een glimlach op het gezicht van de vakantieganger! Heb je interesse in andere wenskaarten? Met het ruime assortiment wenskaarten is er voor ieder moment een passende kaart.

Goede reis kaarten sturen in vier stappen

Kies een kaart uit de collectie goede reis kaarten, schrijf een persoonlijke boodschap voor degene die je zo gaat missen en adresseer je reiskaart. Hallmark regelt de rest! Weet je wanneer de reis gepland is of wanneer de vakantieganger(s) op vakantie gaan? Zet je goede reis kaart alvast klaar op Hallmark.be en kies zelf een bezorgdatum. Wij zorgen ervoor dat je kaart op de juiste datum bezorgd wordt, zodat de kaart nog op tijd is voordat de reizigers aan hun vakantie of reis gaan beginnen. Met een vakantiekaart laat je nog even weten dat je aan de vakantiegangers denkt voor hun vertrek. De voorpret begint met een échte kaart in de brievenbus! En heb je leuke foto’s van jouw vakantie? Kies dan één van onze toffe fotokaarten.

Wie wens jij een goeie reis?

Iemand een leuke vakantie wensen? Stuur een XL formaat kaart. Nóg groter verrassen? Verstuur dan een leuk cadeautje bij je goeie reiskaart! Zoals lekkere chocolade of een beautypakket met mini producten voor onderweg. Alle kaarten van Hallmark zijn van de beste kwaliteit. Betaling van je kaarten is 100% veilig en betrouwbaar. Online wenskaarten versturen om iemand een goede reis of vakantie te wensen was nog nooit zo gemakkelijk. Maak je vakantiekaarten extra persoonlijk door vakantiefoto’s en vakanties decoraties toe te voegen aan de reiskaart! Geef de reizigers het ultieme vakantiegevoel met de zonnigste decoraties. Bekijk ook eens onze Welkom thuis kaarten en Zomaar kaarten.