Nieuwjaarskaarten - Nieuwjaarswensen 2017 - Zakelijk

Disney actie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

"Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin. "

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Je wenst je personeel en trouwe klanten uiteraard een gelukkige en succesvol Nieuwjaar. Bij Hallmark kun je hen de beste nieuwjaarswensen sturen met onze zakelijke nieuwjaarskaarten van de allerbeste kwaliteit. Geniet van een uitgebreide collectie zakelijke nieuwjaarskaarten en een hoeveelheidskorting. Je kunt je nieuwjaarskaarten online personaliseren met je nieuwjaarswensen en unieke decoraties. Als je jouw zakelijke nieuwjaarskaarten vandaag voor 22.00 uur bestelt, dan worden ze morgen al bij je ontvanger(s) bezorgd! Handig toch?

Heel gemakkelijk een adressenbestand uploaden.

Je kunt heel eenvoudig je nieuwjaarswensen naar meerdere ontvangers sturen door een adressenbestand te uploaden of meerdere ontvangers te selecteren in je adresboek. Wist je trouwens dat Hallmark je nieuwjaarskaarten bijna overal ter wereld bezorgd? Je kunt dus ook je zakelijke contacten in het buitenland aangenaam verrassen met een originele nieuwjaarskaart!

Hallmark bezorgt je een stressvrij 2016!

De laatste afrondingen van het oude jaar en de voorbereidingen voor de jaarwisseling maken het einde van het jaar tot een hele drukke periode. Bij Hallmark kun je jouw nieuwjaarskaarten nu reeds klaar zetten voor verzending, Hallmark gaat op de door jou gekozen datum naar de post. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving en is 100% betrouwbaar. Zakelijke nieuwjaarskaarten online maken en per post versturen is leuk, makkelijk en snel! Zou je liever wenskaarten met een bedrijfsfoto of –logo maken? Dan kan je bij Hallmark heel eenvoudig fotokaarten maken .