Nieuwjaarskaarten - Nieuwjaarswensen 2017 - Goede voornemens

Disney actie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

"Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin. "

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Een nieuw jaar begint bij goede voornemens kaarten

De tijd gaat razendsnel en er is weer een jaar voorbij. Een periode waarin we allemaal terugblikken op het afgelopen jaar maar ook uitkijken naar het nieuwe jaar. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en natuurlijk goede voornemens. Door middel van Nieuwjaarskaarten wensen we onze familie en vrienden traditiegetrouw het allerbeste voor het nieuwe jaar. Maar wist je dat wij bij Hallmark ook hele leuke goede voornemens kaarten hebben? Iedereen neemt zich voor om het nieuwe jaar met goede moed te beginnen. Afvallen, sporten, gezond leven, promotie maken of een nieuwe baan, goede voornemens zijn voor iedereen persoonlijk.

Motiveren of inspireren met goede voornemens kaarten

Gaan jij en je vriendin in januari de strijd aan met de kerstkilo’s of wil jij jezelf dit jaar bewijzen op je werk? Met goede voornemens begin je het nieuwe jaar altijd positief. Inspireer ook jouw omgeving door goede voornemens kaarten te versturen met ideeën voor het nieuwe jaar. Inspireer iedereen om je heen om ook aan de slag te gaan met zijn of haar goede voornemens. Het kan natuurlijk ook dat je iemand kent die pas aan de slag is gegaan met nieuwe goede voornemens. Motiveer hem of haar dan met een leuke wenskaart om deze goede voornemens waar te maken in het nieuwe jaar. Je kunt natuurlijk ook een leuke motivatiekaart sturen.

Koop je goede voornemens wenskaarten online

Om het nieuwe jaar met een positieve instelling te beginnen vind je bij Hallmark de leukste kaarten om het nieuwe jaar mee te starten. De collectie bevat leuke, inspirerende, motiverende en grappige wenskaarten. Alle wenskaarten zijn van de beste kwaliteit. Bovendien worden wenskaarten die voor 22.00 besteld zijn de volgende dag al bezorgd! Zorg voor een verassing in de brievenbus met een Hallmark-wenskaart. Natuurlijk kun je bij Hallmark ook terecht voor hippe nieuwjaarskaarten of nieuwjaar fotokaarten.